friday fiver

Fair Weather Friends

1. What is the worst weather you have ever experienced?

In Normandie, op een camping vlakbij het strand. Stortregen, onweer, harde wind en dat de hele nacht lang. Op een gegeven moment hadden was het constant licht door de bliksem en zijn mijn zusje en ik maar uit het tentje gerend naar de caravan van mijn ouders.

2. There are a series of hurricanes heading towards the continental US right now. Authorities have issued mandatory evacuations for several areas, yet some people are refusing to budge. Do you think it is right that the police are allowed to make arrests in this case? Do you think you should be allowed to stay with your property?
Ja, ik vind het goed dat deze mensen gearresteerd worden, ze brengen de algemene veiligheid in gevaar door zich onverantwoordelijk te gedragen. Op het moment dat ze in gevaar komen moeten ze namelijk gered worden door brandweer en politie, die dan hun eigen leven in de waagschaal stellen voor iemand die zo eigenwijs was om te blijven. Ik vind dus ook niet dat je op/bij je eigendom mag blijven.

3. “Poaching” has been described as the act of intentionally pursuing an individual in an already committed relationship. Have you ever poached? Would you ever poach?
nee en nee

4. Who should be blamed? (The person who poaches (home wrecker)? Or the mate who strays?)
Dit soort dingen liggen nooit zwart/wit.

5. Are certain people “fair weather friends” ? Or deep down, are we all fair weather friends to someone in our lives?
ja en ja

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s