uitgehopt!

Zo, dat was leuk gisteren! In anderhalf uur tijd bij heel veel logjes langs geweest.
Ik ben nu aan het wachten op de timmerman/monteur/loodgieter (weet even niet precies wie er langs komt) voor de lekkage in onze douche. Ik hoop dat het allemaal niet te lang duurt, ik wil namelijk naar mijn werk om een klus af te maken (ik zit hier idd te wachten tot ik naar mijn werk mag… ik ben raar, ik weet het!).
Ik schreef het al in mijn korte hoplogje; gisteren overdag ben ik in reallife aan het hoppen geweest. Om half-acht zat ik in de tram en om kwart over acht in de trein naar Woerden. Daar aangekomen ging ik samen met mijn kamerlid richting projectbureau dat in het stadhuis van Woerden gevestigd is.
Mijn kamerlid, Joanneke Kruijsen, organiseert namelijk deze laatste week van het reces picknicks in natuurgebieden. Op deze picknicks wil ze spreken met zoveel mogelijk organisaties die te maken hebben met de realisatie van nieuwe natuur in die gebieden.
Gisteren was het weer niet echt betrouwbaar, dus zijn we in plaats van aan een picknicktafel in een zaaltje van het stadhuis gaan zitten. Het was erg leuk om te horen wat mensen vanuit verschillende organisaties te vertellen hebben over hetzelfde gebied.
Om half een nam ik weer de trein terug naar Den Haag. Er komen steeds meer collega’s en kamerleden terug van vakantie, dus het was gisteren gelukkig niet meer zo stil als het vorige week was.
Om halfzeven was ik weer thuis, vanaf toen de Olympische Spelen gekeken (ook de samenvatting van wat er overdag allemaal gebeurd was), een hapje gegeten en daarna was het tijd om te webhoppen. Ik vond het erg leuk om te doen! En mijn W.I.E.-teller staat er nu natuurlijk erg stoer bij!

Advertentie

7 gedachtes over “uitgehopt!

  1. Je W.I.E.-teller staat er zeker stoer bij. Ik heb er nog een lamme arm/hand van πŸ˜€

    Hee maar jullie hebben toch hopelijk wel minstens op een geruite deken in het stadhuiszaaltje gezeten hΓ¨ πŸ˜‰

  2. Ik kom vandaag ff weer terug hoppen aangezien het gisteren allemaal iets te snel ging om je hele site even te bekijken….
    Ik vond het super gezellig !!!!

    En nog bedankt dat je een reactie achter hebt gelaten…. πŸ˜€

  3. ‘k Hop ook veel langs medeloggers, grappig, kom je zo eens wat tegen op een ander logje en kom je ook een kijkje nemen πŸ™‚ altijd leerzaam toch? Ook leuk te lezen wie er zoal loggen en hoe verschillend de logjes zijn. Hop-se als je weer eens een buitje hebt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s