pfoeh, moe!

Vandaag is mijn weekend al begonnen Maar goed ook, want ik ben best wel moe en heb vandaag nodig om wat energie op te doen voor morgen. Afgelopen maandag heb ik gewerkt omdat er nog veel dingen moesten gebeuren voor dinsdag, en daarom ben ik vandaag vrij. Vrijdag had ik al vrij, al een hele tijd geleden geregeld want dan ben ik namelijk jarig!
Waarschijnlijk niet veel tijd om mijn eigen verjaardag te vieren. Mijn schoonzusje gaat morgenmiddag namelijk haar colloquium (afstudeerpraatje) houden in Wageningen. Dan moet ze wachten tot dinsdag voor het ‘laatste tentamen’ allemaal vragen van de examencommissie over haar scriptie en presentatie. We moeten dus nog wel even wachten op de officiele uitslag.
Na het colloquium moeten we als een speer vertrekken uit Wageningen want aan het einde van de middag begint in Bolsward een receptie omdat mijn vader met de V.U.T. gaat. Misschien/waarschijnlijk redden we de receptie niet, maar het diner wat daarna volgt moet toch wel lukken.
Vandaag was dan wel mijn vrije dag, toch ging mijn wekker op hetzelfde tijdstip als anders door de week.
Ik moest namelijk nog even wat kadootjes halen voor verschillende mensen, kaartjes en spullen om kaartjes te maken kopen. Om half-twaalf wilde ik weer thuis zijn om Morpheus op tijd op zijn date met dierenarts Kip af te kunnen leveren.
Het was tijd voor de jaarlijkse nies- en kattenziekte prik en een check-up. Bijna alles perfect, hij heeft alleen een beetje last van tandsteen. Zou eigenlijk nog niet mogen voor zo’n jong beestje. Er is speciaal voer voor, ik zou een proefzakje meekrijgen maar dat zijn ze vergeten mee te geven. Volgens de dierenarts moeten we op zoek naar eten met een grotere brok en meer vezels, zodat hij beter kauwt. Ook heeft ze voorgedaan hoe ik zijn kaak kan masseren zodat het tandvlees beter doorbloed raakt.
Verder nog een pilletje meegekregen voor een wormenkuur. Morpheus zelf heeft niks gemerkt van het prikje, hij was veel te druk met om zich heen kijken. Hij is zo supernieuwschierig dat hij te druk is met het opdoen van nieuwe indrukken en niet in de gaten heeft wat er gebeurt.
Daarna was het tijd om het huis te schoonmaken. Heb nu de douche en de wc gedaan maar helaas geen puf meer voor de vloer. Die komt maandag wel (of vandaag, als Hedzer er zin in heeft. Maar daar gok ik niet op ).
Het is benauwd vandaag en dat gecombineerd met dat mijn longen het al wat zwaarder te verduren hebben als anders (mijn allergieen zijn in augustus altijd het heftigst) zorgt ervoor dat mijn uithoudingsvermogen niet echt optimaal is.
Straks nog even naar de apotheek, naar de supermarkt en misschien is er dan nog tijd voor een tukje voor het eten…

Advertentie

4 gedachtes over “pfoeh, moe!

  1. Kan me voorstellen dat je met zo’n programma behoefte hebt om weer even op te laden. Hoop dat er idd tijd is voor dat tukje van je 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s