wat een pech!

Ik was op mijn fietsje naar Nootdorp gegaan om taart in te slaan voor morgen. (eerste werkdag na mijn verjaardag; de collega’s moeten natuurlijk niet vergeten worden).
Halverwege een enorme plensbui, niet normaal meer. Nou ja, dan maar nat.
Bij thuiskomst mobiel uit mijn rugzakje gehaald. Dood. Of tenminste in coma. Klepje open, batterijtje eruit en er ligt inderdaad een groot aantal druppen water tussen batterij en rest van de telefoon. Het is een Siemens die niet verder uit elkaar gehaald kan worden. Dit in tegenstelling tot mijn heeeel oude Nokia die je helemaal kon strippen.
In ieder geval; ik had de Siemens zover als kon uit elkaar, alles mooi te drogen en zo nu en dan met de fohn even blazen…
Niet dat het hielp.
Dus mijn SIM maar in de hele oude Nokia gezet en heel hard balen.
Hedzer kwam thuis, keek er naar, dacht eerst dat ik de batterij opgeblazen had. Toch niet, want de batterij deed het wel in zijn telefoon. Daarna ging hij ook fohnen en daarna bedacht hij een combinatie van fohnen en zuigen (met de stofzuiger).
En nu leeft het mobieltje weer, een beetje. Ik kreeg hem trots overhandigd met de kreet ‘daar heb je een ingenieur voor nodig om dit soort dingen op te lossen’.
Maar hij doet het nog niet optimaal. Hij trilt wel maar geeft niet echt geluid als hij gebeld wordt. En verder werkt de knop waar je mee door het menu heen kunt navigeren nog niet optimaal.
Dus maar even een dagje met de oude Nokia en hopen dat het door goed drogen allemaal weer goed komt…

Advertentie

4 gedachtes over “wat een pech!

  1. ben je eens gezond mobiel bezig geweest! tja – ik kan er niet over mee praten, ik ben wel mobiel – maar niet mobíel = als je begrijpt wat ik bedoel. ik heb geen mobieltje. succes ermee. wie weet gaat het na een dagje rust weer wat beter met het mobiel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s