mysterie opgelost

Zaten we gisteren fijn geinstalleerd op de bank voor Stargate SG1, horen we ineens een sirene steeds dichterbij komen. Sirene gaat niet voorbij, maar blijft bij ons op de hoek staan. Da’s niet goed, toch maar even op het balkon naar buiten kijken. Ondertussen komt er een ziekenwagen aangescheurd en daarna nog een. Veel geren en gevlieg naar binnen door politie en ambulance mensen, in het appartementengebouw tegenover ons, maar je ziet natuurlijk net niks.
Na Star Trek gaan internetten, komt er weer een politiewagen voorbij die even zijn sirene aanzet (om halfelf) en dan weer uit. Alle kindjes weer wakker ben ik bang, en waar het nou precies voor nodig was…
Even later nog een politiewagen (zonder sirene), die wel stopt en gaat zoeken in de bosjes. Zou het dan een steekpartij zijn, zijn ze nu op zoek naar het wapen? Spannende plots spelen door ons hoofd.
In de loop van de middag maar even http://www.haagschecourant.nl gecheckt, wat blijkt:

Parkeerfout: gezin naar ziekenhuis
DEN HAAG | Vier personen uit één en hetzelfde gezin zijn maandagavond met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd na een eenzijdig ongeval. Een vrouw reed tijdens het parkeren in een garage met haar wagen tegen de muur aan. Haar echtgenoot die naast haar zat, vloog daardoor met zijn hoofd tegen de voorruit. De man hield hier een behoorlijke wond aan over. De twee kinderen achter in de auto raakten eveneens gewond. De hele familie is met een ziekenauto naar een hospitaal vervoerd.

we maken wat mee, in ons suffe VINEX-wijkje…!

Advertentie

9 gedachtes over “mysterie opgelost

 1. wat een toestanden zeg,
  zulke dingen maak ik wel vaker mee, woon aan een drukke weg waar constant de ambu voorbij raast 😦

 2. en een hoop van stargate gemist! maar persoonlijk vind ik het maar enge geluiden. Ik hoor ze liever niet…(en dat er dan ook niets ernstigs is)

 3. Hallo Amarins

  Zat ff op de site van gaynews alle kasbaw leden te bekijken en kwam zo op jou site! Ziet er erg gezelli uit en de kleuren erg orgineel!
  Las ook dat je bij de 2de kamer werkte en uit Den Haag komt! Kom ook uit Den Haag en werk naast de 2de kamer (nieuwspoort)!

  Nou have fun met loggen en ik kom zeker weer een keertje langs huppelen!
  Gr cindy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s