ICQ

ICQ draait nog steeds op mijn computer. Ooit was het beter als MSN en zaten er meer mensen bij ICQ dan bij de andere chat-programma’s. Tijden veranderen, maar om de een of andere reden heb ik ICQ er op gehouden. Vroeger vond ik ook de random-functie nog wel grappig, had op die manier leuke gesprekken met volslagen vreemden. Maar wel normale vreemden. De laatste tijd komen er wat vagere types tussendoor. Daarom sta ik ook bijna altijd op ‘invisible’; zodat die paar vrienden die ook nog ICQ hebben mij wel kunnen zien. Gisteren had ik dat maar weer een uitgezet, leek me wel weer grappig.
Tja, wat en wat komt er dan vanavond voorbij:

197228080 (11:38 PM) :
Hoi, ik ben een slanke eerlijke aardige jongen die er niet verkeerd uitziet. Ik hou van openheid en eerlijkheid. Ik heb 2 spannende hobbies en soms vind ik het leuk om een intieme chat te hebben. Ik wil je vragen of je open staat voor een intieme chat en o ja ik heb een cam. Ik weet dat het direct is wat ik je vraag…. ben jij ook direct????
Reindear (11:41 PM) :
sorry, val niet zo op slank. Heb liever wat love-handles die ik vast kan pakken IRL. Zoals die van degene waar ik over twee dagen mee ga trouwen. en die lachend naast me staat!
robert jan (11:42 PM) :
hahahahaha… erg goed! veel plezier!!!

Advertentie

Een gedachte over “ICQ

  1. echte mafferiken! maar die heb je ook bij Yahoo – hopeloos. Ik heb het een blauwe maandag gedaan, mijn schoonzus zei dat de Filipijnen wel gezellige chatboxen hadden – ik wou graag wat van haar cultuur leren kennen, dus ik erheen. Wordt ik uitgescholden door een Schot omdat ik mijn web-cam niet aan wil doen, wil een turk mij de volgende maand ontmoeten en een Spaanse vrouw die volgens mij een man was wou dingen weten, die haar (hem) niets aan gaan!. Niets voor mij dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s