Eerste werkdag

Vanochtend kwam ik na twee weken afwezigheid weer terug op het werk, ligt er een stapel van ongeveer een meter post op mijn bureau. Dan denk je: ” hé, hebben ze de post niet gedaan terwijl ik weg was, dat is raar… dat klopt niet” en dat klopte inderdaad niet. Het was gewoon de post van één dag, beetje extreem veel dankzij de begrotingen…
Verder was het een fijn dagje met lekker veel dingen regelen, collega’s weer zien, foto’s laten zien en een collega in het zonnetje zetten die het al 25 jaar bij ons volgehouden heeft.
Het was wel druk en hectisch, maar ja, dat zijn dinsdagen altijd.
Vanavond onder het eten Sliders gekeken (op Veronica). Weet nog steeds niet wat ik er van moet vinden, het is me denk toch net even te science-fiction achtig, maar ik geef het nog een paar afleveringen, wie weet wordt het leuk. Ik moest eerst ook heel erg wennen aan Star Trek Enterprise en dat volg ik nu ook op de voet, net als StarGate trouwens.

Advertentie

3 gedachtes over “Eerste werkdag

  1. lekker rustig beginnen! (Sliders – niet gezien….is misschien op tijden dat mijn kinderen mogen kijken…)= ik kan ze toch niet altijd naar boven sturen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s