weer 'even' alleen…

Alhoewel het al aardig begint te wennen, is het nooit leuk. Vanochtend is Hedzer weer naar Amerika vertrokken voor een dienstreis. Deze keer is hij twee weken weg, ‘ietsje’ langer als anders, meestal is hij maar een week aan de andere kant van de oceaan.
Op het moment dat ik dit typ hangt het vliegtuig ergens boven de oceaan en als alles goed gaat is hij vannacht om half-een (onze tijd) in Huntsville, Alabama.
Volgende week zaterdag gaat hij naar Boston om daar nog een weekje door te brengen.
Vanochtend ging dus vroeg (voor een zaterdag) de wekker. Vooral Morpheus was onrustig, die voelde wel aan dat het niet de normale gang van zaken was en hij gaat dan altijd lekker rondrennen om daar op af te reageren.
Nadat Hedz vertrokken was naar Schiphol het bed weer ingedoken, na nog even gebeld te hebben met Hedz gedouched en ontbeten.
Daarna naar Nootdorp om krantje en vitaminepillen te kopen. Toen ik van de fiets afstapte was mijn ademhaling aan het piepen, ik ben bang dat mijn ‘verkoudheidje’ aan het omslaan is in iets vervelenders en langdurigers. Dus gelijk maar even vitamientjes ingeslagen bij het Kruidvat en de Appie. Bij de Bruna kranten gekocht; daar stond een dame met een heel zwaar parfum voor me in de rij. Daar ging ik weer; piepen, hoesten, tranende ogen… was blij toen ik weer buiten stond in de frisse lucht!
Vandaag is mijn weekje reces begonnen, het plan is om lekker veel te gaan typen aan mijn scriptie. Ook lekker uitrusten staat op de planning
Afgelopen week was behoorlijk druk op het werk, een hele hectische sfeer. De laatste dagen voor een reces zijn altijd zo; op de een of andere manier moet alles voor het reces afgerond zijn. Heel veel kleine debatjes, zaken die uitlopen, zaken die plotseling hoog oplopen en dezelfde avond nog om spoeddebat vragen… op zich niet erg, maar het gooit alles door elkaar en dan kun je dus alle afspraken afbellen en opnieuw maken.
De dagen vliegen om trouwens, als het zo druk is, je ziet veel mensen en de sfeer is vaak erg goed. Het is dus ook wel leuk als het zo druk is. De beloning is in ieder geval nu een heerlijk weekje reces!

Advertentie

2 gedachtes over “weer 'even' alleen…

  1. Lijkt mij wel lekker een weekje of 2 alleen! Zelf zappen, zelf bepalen wanneer je eet, slaapt, de badkamer helemaal voor jouw allen……..!! 😀

  2. Succes… En het is reces dus de tijd gaat stukken sneller, dus die 2 weken zijn zoooo voorbiJ!

    @JC, dat zijn wel weer voordelen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s