nieuwe kleren hebben?

“ehm, er is hier in de buurt een hele grote outlet. Met heel veel merken voor weinig. Wil je nog iets van kleding?” Ik zeg “ehm….” en door mijn hoofd gaat:”Tuurlijk, tuurlijk wil ik kleding. Maar ja, wat is mijn maat in Amerika? En hoe leg ik aan Hedz uit dat ik die nieuwe kleur blauw zo gaaf vind, die aquatint?
Is wat daar mode is, ook hier mode? Hoe leg ik het verschil uit tussen hip-tuttig en oubollig-tuttig (het eerste is de mode en het tweede –duh– dus niet). “van die Ralph Lauren bloesjes die Rachel aan heeft in Friends” kan ik ook niet zeggen. Dat heeft Hedz echt niet onthouden, het soort bloesjes dat Rachel draagt. ”
Ik zeg dus:”ehm… nee. lijkt me niet een goed plan”.

Advertentie

10 gedachtes over “nieuwe kleren hebben?

  1. @herr: dat wij het beide mooi vinden. En als ik zelf al niet eens weet of een rokje mij staat voordat ik het pas; hoe kan ik dan van hem verwachten dat hij iets ‘leuks’ en passends meeneemt zo uit het rek?

  2. Uiteindelijk ben ik nooit bij die outlets terecht gekomen, omdat ik ben blijven steken in de Barnes and Nobles (boekenwinkel)

  3. Heel slim… is ook moeilijk om kleding voor een ander te kopen. Moet je vrouwen eens zien in een winkel.. stapels kleding gaan er naar de paskamer en uiteindelijk wordt maar 1 ding gekocht! (als ik aan mezelf denk dan) Enneh.. een boek is net zo leuk toch? Gaat om het gebaar en het is een stuk veiliger zoals Marcel ook zei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s