huizenjacht

Gisteren hebben we de knoop maar eens doorgehakt. Het huren van ons dure appartement zijn we zat, we gaan op zoek naar een koophuis. Omdat we totaal geen verstand hebben van hypotheken, hebben we ook geen idee van wat we eigenlijk kunnen betalen.
Gisteravond de Postbank opgebeld, die kwamen met een richtlijnbedrag en over twee weken komt de hypotheekadviseur van hun langs. Dan hebben we dus echt duidelijk voor ogen wat wel en wat niet mogelijk is.
Voorlopig blijft het dus bij surfen over makelaar-sites (wel erg leuk), maar hopelijk komen we snel een leuk en (voor ons) betaalbaar huis tegen.
Dus als je nog een leuk huisje weet in de regio Den Haag… laat het ff weten!

Advertentie

9 gedachtes over “huizenjacht

  1. de rente is nog laag, dus voor die hoge huur, die nog hoger wordt, is vast wel wat te regelen in hypotheekland. Als wij de oudejaarsloterij winnen dan dragen we wel wat bij.

  2. Wij hebben drie jaar geleden ook de conclusie getrokken dat voor het geld wat je elke maand wegkiepert aan huur je ook iets kunt kopen. Succes ermee.

  3. Is spannend en leuk hè? Tja, dat van Greta was tijdelijk te huur maar niet te koop, toch?
    Nou ja, jullie krijgen eerst zo’n blauwe leeuw thuis (of komen ze in een apenpakkie?). En de voorpret is hartstikke leuk natuurlijk!
    Funda is idd heel leuk. Zoeken op wijk, straat etc., alles mogelijk. Veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s