ziek

hedzer schreef het al in de reacties op het vorige logje. Ik heb een zware buikgriep aanval gehad vanavond. Tenminste, ik hoop dat ik het ergste nu wel gehad heb. De koorts is nog niet weg en ook de rest van mijn lichaam voelt absoluut nog niet top aan, maar de controle is geloof ik wel weer een beetje terug…
Op het moment ben ik erg wakker en kan niet slapen, dus maar een beetje aan het lezen in verschillende logjes enzo.
Welterusten voor iedereen die nu nog wakker is!

Advertentie

4 gedachtes over “ziek

  1. Beterskip tawinske, wy binne ek net hielendal frei fan ferkaldheid en alles wat dêr by heart. Dochs hjuster in tochtsje fan 8 km rûn, dat no sitte we mei blearren en spierpine. Mar dat giet wol wer oer. Wy rinne wer wat kilometers yn foarbereiding op ús wintersport. Fan ‘e middei ha we de kriistbeam foar it ljocht helle en optúcht, hy stiit der wer krea by nei twa jier.

  2. @richtsje: het heerst inderdaad. Toen ik mijn werk belde vertelde de personeelschef me dat ik hem afloste, dat hij net die dag weer begonnen was. Ook op Hedzer zijn werk waren er een aantal thuis met dezelfde symptomen.
    Hedzer heeft een behoorlijk goede weerstand (in tegenstelling tot mij) en zelfs hij heeft er een tik van meegekregen, hij is snipverkouden en heeft spierpijn.
    Volgens mij is het een aardig agressief virusje dat aan het rondgaan is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s