BRX en Nova

Vrijdag ‘even’ op en neer geweest naar Brussel. Ik had me niet zo gerealiseerd dat Brussel zo dichtbij is (2 uurtjes met de trein), maar we waren er zo.
Ik was mee met mijn kamerlid om te praten over dierenbescherming (in het bijzonder zadelrobben in Canada).

Als klein meisje was ik heel erg bezig met ‘de zeehondjes’ en het trieste is dat er sindsdien eigenlijk niet veel verbeterd is. De Canadezen zien zeehonden als lastige ‘vissen’ die de zee alleen maar leegeten (ze geven bijvoorbeeld de zeehond de schuld van het bijna-uitsterven van kabeljauw).
Wij gaan nu bezig met bedenken wat we hier in Nederland kunnen gaan doen voor de zeehonden daar.
klik hier voor meer info van de IFAW.

Om half zes was ik weer thuis, even hapje eten en daarna in de auto naar Dudok. Een ander kamerlid waar ik gedeeltelijk voor werk (officieel 3 uur per week) zat namelijk in de uitzending van Nova-politiek.(dit wordt opgenomen in Dudok) .
Dit kamerlid is Staf Depla, en hij moest in discussie met Rob Oudkerk en Eddy Terstall. Grappig om te zien hoe zo’n uitzending gaat, het is echt een heel kleine studio waar misschien 50 man publiek inpast. Ik eigenlijk niemand verteld dat ik in de uitzending zat, dus het was wel grappig om na de tijd nog sms-jes te ontvangen van mensen die mij gezien hadden .

Zaterdag ging de wekker vroeg (voor een zaterdag) omdat we kaarten wilden voor het concert van Alanis Morissette op 19 april a.s. .
Terwijl Hedzer gefrusteerd raakte door een bug in de website van ticketmaster (u kunt maximaal 0 kaarten bestellen voor dit concert), raakte ik gefrusteerd door de dame op het bandje aan de andere kant van de telefoonlijn: Helaas zijn al onze operators in gesprek, wij gaan zo de verbinding verbreken. U kunt uw kaarten ook kopen bij het GWK of Postkantoren….
Na een uur kwam ik erdoor met de telefoon en hadden we eindelijk kaartjes (Arena-plekken, dus dat is wel mooi!).

Daarna even naar Delft om te kijken op het PvdA-congres, even rondgewandeld, met wat mensen gekletst en weer naar huis gegaan om te gaan genieten van het weekend!

Eindelijk La Dolce Far Niente… heerlijk…

Advertentie

2 gedachtes over “BRX en Nova

  1. Frustrerend he, dat je graag iets wilt en de techniek je in de steek laat. Gelukkig kun je nu je frustaties laten waaien en genieten van een paar maanden voorpret. Leuk zoals je dat beschijft: “mijn kamerlid”. Is die Nova-politiek uitzending via “uitzending gemist” te bekiiken??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s