nog 1 nachtje!

Nog 1 nachtje slapen en dan… is Hedzer er weer! Als het goed is lig ik morgenochtend nog te slapen als hij thuiskomt. Morph zal dan wel weer erg van slag zijn (hij vindt de koffer van Hedzer erg eng maar ook interessant). Bovendien moet Morpheus altijd weer altijd even wennen aan het feit dat er een derde bijgekomen is.
Hedzer is eerst in Canada geweest, daar heeft hij veel vergaderd in Quebec. Daarna is hij het weekend in Quebec gebleven om de zwarte pistes daar in de buurt onveilig te maken. Jaloers, jaloers, het was gigantisch goede poedersneeuw. Ben niet jaloers op de zwarte pistes, doe mij maar blauw en lichtrood .
Vervolgens zou hij maandag van Quebec naar Huntsville (Alabama) vliegen, met een tussenstop in Detroit. Op zondagavond bleek dat vanwege slecht weer de vlucht Quebec-Detroit niet ging. Hij was overgeboekt naar een vlucht op dinsdag. Dat kwam niet uit, maar eerder vliegen lukte ook niet.
Hij is dus met de auto van Quebec (waar het -23 was) naar Montreal (-10) gereden door de sneeuw. Vooral rondom Montreal was het behoorlijk chaotisch door sneeuw gecombineerd met strooizout enzo.
Dus uiteindelijk toch nog op maandag aangekomen in Huntsville. Daar was het zo’n 20 graden in de plus, stukje warmer dus. Hij heeft gehaald wat ik besteld heb bij de Victoria’s Secret (erg jammer dat er niet zo’n winkel is hier in NL!).
Ook heeft hij leuke dingetjes gekocht voor de baby die Gábor en Sylvia gekregen hebben. (Gábor was getuige van Hedz op onze trouwerij).
Zoë Eliza is geboren op de dag van vertrek van Hedz (15 februari dus).
Morgen gaan we eens even kijken hoe het met het kleintje is!
Dus, nog 1 nachtje slapen en dan is het morgen… kan niet wachten!

Advertentie

3 gedachtes over “nog 1 nachtje!

 1. Is Hedz in de Laurentians wezen skiën? FIjn dat je mantsje weer terugkomt. En dat Morpheus die koffer interessant vindt begrijp ik heel goed. Ik vind de koffer van manlief ook altijd erg interessant als hij van een trip terugkom, want er zit altijd wel een verrassing in..
  Fijn weekend!

 2. Heeey wijfie!
  En is ie veilig thuis gekomen?? Gefeli ook met de baby
  Erg leuk om je een keer in het echt te zien. Haha dat je me herkende zo vlug. Ik echt zo`n opmerking, ken alleen het stukje oog hahaha. Nee was erg leuk om je eens in het echt te zien en te spreken! Misschien tot snel weer….

  XXX Cindy

 3. Is toch een top winkel dat Victoria Secret. Mijn vrouw koopt ook al haar ondergoed daar. (Ben ik zelf ook erg blij mee)
  Gefelicteerd met de nieuwe wereldburger. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s