volgende stap in de hypotheek!

Afgelopen week waren de offertes van de hypotheek binnengekomen, afgelopen weekend was Hedzer er ook weer dus konden de enveloppen opengemaakt worden om een beslissing te maken.
Ik had het niet verwacht, maar, we zijn dus toch bij de Postbank terecht gekomen. Concurrerend op alle fronten, en het minpuntje (slechte klantenservice volgens diverse bronnen) wordt ondervangen door de hypotheekadviseur want die blijft onze contactpersoon in contacten met de Postbank. We krijgen dus niet zelf te maken met hun klantenservice.
Ondanks de slechte ervaring met de Postbankleeuw thuis, zijn we via de onafhankelijke adviseur dus uiteindelijk toch het beste uit bij hun.
Gisteren dus besloten om met de ene adviseur in zee te gaan. Omdat de offertes maar 14 dagen geldig zijn, en de rente inmiddels alweer aan het stijgen is (en niet zo’n beetje ook), moesten we snel een afspraak maken om de boel te ondertekenen.
Dus, vandaag een werkgeversverklaring laten ondertekenen op het werk, een afspraak gemaakt bij de adviseur… Allemaal drukte.
Wat ik in alle drukte vergeten was, was dat ik ook nog cursus had vandaag. Een Outlook-cursus nog wel. Ik kan me prima redden met het programma, maar ik heb nooit officieel geleerd hoe het allemaal werkt en sommige kleine dingen wist ik gewoon niet. Ik heb wel wat nieuwe dingen geleerd, maar omdat mijn niveau een beetje boven dat van de rest lag heb ik vooral veel aan het cursusboek.
Beetje zonde van mijn tijd dus. En ik zit deze week al krap in mijn tijd.
Afgelopen vrijdag is Henk overleden (goede vriend van mijn ouders, mijn zusje en ik) en donderdag is zijn crematie. Daar wil ik naar toe, maar dat betekent dus waarschijnlijk morgen een lange dag, woensdag een lange dag en misschien nog even op vrijdagochtend werken om al het werk af te krijgen.
In het weekend vieren we Hedzer zijn verjaardag, dus kan ik niet de hele vrijdag werken omdat het huis schoon moet voor de visite, ik moet nog kadootjes halen…
pfoeh, de week is amper begonnen en hij zit nu al tsjokvol!
De hypotheek is in ieder geval geregeld.
En morgen is er weer een dag, ik ga nu Stargate kijken!

Oh, en wat natuurlijk heeel erg grappig was dat ik Cindy herkende toen ik terugliep naar de Kamer! Je leest al een hele tijd elkaars logjes en dan kom je elkaar tegen in het wild!

Advertentie

2 gedachtes over “volgende stap in de hypotheek!

  1. We blijven een beetje op de zelfde lijn zitten haha. Wij hebben verleden week de offerte getekend en we zijn nu bezig bij de notaris. Samenleving en dat soort grappen en natuurlijk de papieren van het huis. Ik ga vragen aan de uitvoerder of hij af en toe wat wil vertellen wat er op de bouwplaats gebeurd, zo kan ik het bouwnieuws up to date houden. Langzaam maar zeker vinden steeds meer mensen de grote hof. De grotehof.tk staat nu 3de op de google searchlijst. als je zoekt op “de grote hof” dat is net onder de site van de ontwikkelaar zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s