weekend alweer bijna voorbij… :(

😦 waarom gaat het weekend altijd weer zo snel om?

Vrijdag was semi-weekend voor mij, ik hoefde niet te werken maar thuis lagen er genoeg klussen te wachten (studeren, stofzuigen, badkamer schoonmaken, wc schoonmaken, etc. etc.).
Gelukkig was Hedzer lekker vroeg klaar met werken (om halfvier al) en nadat hij de auto door de wasserette gehaald had kon ook zijn weekend beginnen.
Samen de weekendboodschappen gedaan bij de Plus. De nieuwe Plus begint al aardig onze ‘vaste’ supermarkt te worden. Het assortiment is erg uitgebreid (van veel produkten bijvoorbeeld alle varianten op voorraad). Ook is het fijn dat ze een aardig assortiment vleesvervangers hebben. De C1000 had het wel beloofd (als we verhuisd zijn nemen we vega-produkten op), maar ben van de week even in de nieuwe C1000 geweest en het was precies hetzelfde als de nood-C1000 maar dan alles uitgesmeerd over een groter oppervlak.
Voorheen gingen we op vrijdag altijd naar de Appie, maar dat is nu dus vervangen door de Plus. Het enige dat Plus niet heeft is lekker brood, dus daar fiets ik dan nog even voor naar Nootdorp.

Vrijdagavond de laatste aflevering van ‘Wie is de Mol’ bekeken, leuk om te zien welke mollenstreken er precies uitgehaald waren.

Zaterdag lekker uitgeslapen, ontbeten, rondje web-logland gedaan en daarna zijn we een stukje gaan fietsen. Eerst naar de Praxis aan het begin van Ypenburg. We willen in het nieuwe huis namelijk zelf de keuken gaan zetten, hebben een mooie Ikea-keuken op het oog, maar de maximale hoogte van die keuken is voor ons te laag. We hebben dus mogelijke keukenpootjes bekeken bij de Praxis, en andere opties bekeken.
Daarna zijn we doorgefietst langs de Schie naar Delft, naar de Ikea. Ik heb ergere zaterdagen meegemaakt bij de Ikea qua drukte, het viel best mee. Ook fijn om te weten dat we eigenlijk niks hoefden en er alleen maar waren om de keukens te bekijken. Uit het boekje hadden we gekozen voor de kleur blauw/grijs. Helaas was deze kleur in het echt eerder grijs/blauw en een beetje fletsig. Nu vind ik berken gecombineerd met een donker aanrechtblad wel mooi. Maar we hebben nog even voor dat we definitief keuzes moeten maken; het huis wordt tenslotte pas medio 2006 opgeleverd!
Vanaf de Ikea zijn we doorgefietst naar Nootdorp en hebben we nog even de bouwplaats bekeken. De heimachine staat nu eindelijk bij ons hof palen te heien.
Thuisgekomen is Hedzer een lekkere plaatpizza gaan maken (1 helft met vis, 1 helft met blauwe kaas en ananas). Onder de pizza hebben we een film met Wil Smith gezien, erg leuk.
Vervolgens kwam op tv een James Bond voorbij (The Living Daylights). Wat mij betreft een van de beste Bonds, heb hem dan ook al een paar keer gezien. Na Bond kwam nog Cruel Intentions deel 2. Omdat we deel 1 dat laatst op tv was erg goed vonden waren benieuwd naar deel 2, maar het was nu maar een slap verhaal.
Tijd om te slapen dus en toen was het al weer zondag. Echt, het weekend gaat veel te snel voorbij!
Vandaag heb ik geborduurd (de letter S van mijn kattenalfabet is bijna af), we hebben nog wat afleveringen van Babylon 5 gezien (Hedzer heeft een dvd-box geleend van een collega). Erg leuke serie, begin er steeds meer in te komen.
Daarna heb ik eten gekookt (Gado Gado). Onder het eten nog een aflevering Babylon 5 gekeken.
Na het afwassen hebben we het spel ‘La Citta’ weer eens uit de kast gehaald. Ik heb verloren baal. Nu nog even computeren, zo nog even de laatste logjes lezen, verder gaan met de letter S, bakje thee drinken en dan is het weekend echt over .
Maar goed dat het volgende weekend een lekker lang weekend is!

Advertentie

6 gedachtes over “weekend alweer bijna voorbij… :(

 1. over een lang weekend gesproken: ik werk 4 dagen en omdat ik gestopt ben met mijn ICT dag, werk ik nu afwisseldn op vrijdag en donderdag….ben ik dus zo dom om voor aankomende week mezelf op donderdag te zetten…..terwijl ik , als ik dat niet had gedaan, ik dan ook al vrij was geweest……zucht!!

  nou ja de leerlingen die die dag dus niet opgedeeld hoeven te worden zullen er wel blij mee zijn maar ik vind het toch minder!

 2. Dat is dapper dat je je eigen keuken gaat zetten. In het eerste huis dachten we dat ook even zelf te doen. De keukenboer had alles opgemeten en het leek heel simpel.
  Totdat we de inbouwkoelkast wilden neerzetten. Dat paste niet. Er bleek aan de achterkant te weinig ruimte te zitten. Alles er weer uit. Extra loze muur moeten bouwen. Ook zelf een wijnrek maken (om een lastig formaat tussenstuk op te vullen) bleek een crime.

  Bij de 2e keuken die we gingen kopen hebben we dan ook alles laten monteren. Alles wat fout kon gaan ,ging fout. Maar WIJ hoefden in ieder geval niet voor de ellende op te draaien.

  Ik wens je heel veel succes als je zelf je keuken neer gaat zetten.
  Je had nog tot 2006 bedenktijd zei je? 😉

 3. Jouw weekend lijkt heel lang! Als ik het mijne ga beschrijven lijkt het zoveel korter, of saaier, ik weet niet?! In elk geval hebben wij volop genoten van het voorjaarsweer en dat was eigenlijk wel genoeg, geloof ik 😀

 4. ach bedenk maar zo; wanneer iets (te) kort lijkt is dat een teken dat je je vermaakt hebt!! Bovendien komt er een lang paasweekend aan met de vrijdag en de maandag vrij. Helaas voor mij; maandags ben ik altijd al vrij en de vrijdag is bij ons geen vrije dag. Maar omdat ik vandaag gewerkt hebt ben ik toch wel vrij.en jij??

 5. @tjitske: ik ben onlangs veranderd van rooster en heb de maandag en vrijdag omgewisseld. Ik werk nu maandags en vrijdags ben ik vrij. Dat komt nu wel mooi uit dus 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s