einde werkweek :D

En toen was het al weer donderdag… de tijd vliegt en staat stil tegelijkertijd. Kan niet wachten tot het meireces is, lekker een weekje naar Terschelling . Nog 1 weekje werken!
Afgelopen dinsdag zijn we naar het concert van Alanis Morisette geweest. In tegenstelling tot de recensie in het AD vond ik niet dat Alanis op een waakvlammetje speelde.
Het was een gigantisch goed concert, Alanis heeft een ontzettend goede stem. Een stem die na anderhalf uur nog steeds krachtig was en nog steeds dat enorme bereik had.

We hebben er vijf kwartier over gedaan om in Rotterdam te komen, we kwamen hier bij Ypenburg gelijk in de file. Dat betekende ook dat toen we aankwamen de zaal al open was en we dus niet in de regen hoefden te wachten en gelijk door konden lopen.
Gelukkig was iedereen zich over de hele zaal aan het verspreiden en was vooraan op een paar meter van het podium nog behoorlijk plek. Er stonden plusminus vijf rijen mensen voor ons, dus we stonden lekker vooraan.
De support act was Gabriel Mann, klonk niet verkeerd dus dat was ook nog best te doen.
Alanis zelf was helemaal super. Naast het podium twee grote schermen waarop je haar close-up kon zien en achter haar twee ronde schermen waar ze beelden op vertoonden die de liedjes ondersteunden. Onder ‘knees of my bees’ twee heel schattige meisjes in bijenpakjes, onder ‘So Pure’ de clip met al die dansen…
Humor was dat ze op een gegeven moment de volgende song opdroeg aan allen die haar geinspireerd hadden, dichtbij haar gestaan hadden voor het schrijven van haar songs. Het liedje wordt ingezet, ze begint te zingen “to all the boys I loved before…” ja, inderdaad dat vreselijk foute duet van Julio Iglesias met Willy Nelson. Maf hoor. Maar we hebben ons dus wel vermaakt.
Na het concert nog even bij de MacDo langs gereden voor ons avondeten (hadden we nog niet gehad, alleen maar twee boterhammetjes om half vijf).
Woensdag weer lekker gewerkt, nog fijn geschoffeerd door HTM controle op weg naar mijn werk. Controleurs begonnen twee tellen voor mijn halte met controleren, toen de deuren open gingen was ik pas aan de beurt; kon even niet snel genoeg en mijn paraplu vast houden, tas opendoen maar niet dusdanig dat die leeggejat zou worden en op de been blijven in een wiebelende tram en mijn abonnement tevoorschijn toveren, dus mocht ik van het controlemannetje niet uitstappen en mocht ik vrolijk mee een halte verder (naar CS) en was ik een kwartiertje later na een wandeling door de regen niet echt vroeg op het werk. Tja. HTM is een prima organisatie, ben hardstikke blij met lijn 15 en erg happy dat ik in 15 a 20 minuten in de binnenstad kan zijn, maar die controleurs zijn niet leuk en niet vriendelijk. Dat ze dat niet zijn tegen zwartrijders… maar ik heb een jaarabbonement. Nou ja, heeft geen zin om daar boos op te worden dus dat probeer ik dan ook maar niet te zijn.
Verder hebben we woensdagavond mijn haar weer geverfd, werd weer tijd. Er gaan binnenkort ook highlights in maar daar heb ik nog even de puf niet voor.
Verder vandaag weer lekker gewerkt, het was mooi weer dus dat maakt weer veel goed

Advertentie

Een gedachte over “einde werkweek :D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s