7 gedachtes over “het is weer tijd voor…

  1. Nou en of! De lekkerste asperges komen uit Limburg zeggen ze weleens, maar ik weet waar de echt lekkere exemplaren vandaan komen: Veenhuizen, Drenthe. Als we bij mijn ouders zijn, krijgen we ze weleens.

  2. @huisjeboompje in KL: Hedzer is de kok bij ons thuis, maar zijn recept van asperges met ei, kaassaus met een gegratineerd laagje kaas er bovenop, geserveerd met aardappelpartjes of aardappelkroketjes: njum!
    @wilko: Veenhuizen zei je? Zal ik mijn zusje eens vragen… die werkt daar!

  3. klopt van Veenhuizen, er hangt nu weer een bord bij de boerderij: volop asperges te koop.
    dus als ze makkelijk in een envelop passen, stuur ik ze zo op, dan haal ik ze even in mijn lunchpauze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s