huisje kijken, shoppen, uit eten…

Vandaag gewerkt, om half zes naar de tramhalte gegaan om samen met Margot te kijken naar een eventueel appartement voor haar en haar vriend. Zolderetage, maar niet al te veel schuine wanden enzo. In de Archipelbuurt, ook geen verkeerd buurtje om te wonen Was leuk om even mee te gaan en even te kijken.
Daarna door naar de V en D, die had ‘besloten’ koopavond. Ik weet niet hoe besloten het precies was, je kon de bonnetjes ook van hun website af printen en volgens mij heeft half Nederland hun kaart in de bus gehad. In ieder geval heb ik korting op korting op korting gescoord. Ik heb voor 125 euro de volgende artikelen:
-moccasins met punt van Esprit
-groene suede gympen van Esprit
-rokje met lagen en ruches van sr Oliver
-rood shirt met boothals en broche van Oliver
-zwart t-shirtje met v-hals van Soho

Er waren veel artikelen met 30 % korting; voor de koopavond was op alle kleding 20% korting en je kon ook nog 2 bonnen inzetten voor 20% extra korting (op max 2 artikelen).
Niet slecht gedaan, op een korte broek na heb ik nu alles wat ik qua zomergarderobe had willen inslaan gekocht.

Morgenavond is er nog zo’n ‘besloten’ koopavond (vanaf 17.00 uur) dus ik zou zeggen sla je slag!
Margot had ook een shirtje gekocht en dezelfde groene Esprit gympen.

Daarna zijn we naar de Paraplu gegaan om lekker te eten en biertjes te drinken. Erg gezellig, was leuk om weer even helemaal bij te kletsen en eigenlijk moeten we dat veel vaker doen (maar ja, druk enzo, altijd lastig om afspraken te plannen…). Heb trouwens erg lekker gegeten daar, het eten was hardstikke lekker (tonijncarpaccio, asperges-gratin en kersen-tiramisu).

Advertentie

Een gedachte over “huisje kijken, shoppen, uit eten…

  1. Zooo das wel lekker mee genomen wijfie die korting…. 😀 En eten bij de plu is zeker lekker… Wij hebben daar gegeten met het afscheid van leo (nu kamerbode, die met die baard hahaha)… leuke tent en erg leuke barman :D! Ik moet nog 23 dagen werken… 23 juni laatste dag bij NP! XXX Cindy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s