het weekend

Gisteren zijn we naar Almere geweest, eerst het nieuwe huis bekijken van een vriend van ons en daarna met nog meer vrienden eerst naar de Chinees en vervolgens naar de film. Voordat we naar Almere konden moesten er nog wat kadootjes gekocht worden. Een plantje voor de kersverse huiseigenaar en een grote fles LaChouffe voor de bijna-jarige-jop. Ook had Hedzer al een hele tijd nieuwe kleding nodig, maar kwamen we er telkens niet toe om in het weekend kleding te gaan shoppen. Het is absoluut niet Hedzers hobby, hij gaat twee keer per jaar ofzo en koopt dan veel tegelijk. Gisteren in Nootdorp helaas maar 1 leuke longsleeve kunnen scoren. Daarna dus naar Almere, huisje bekijken, baby van vrienden bewonderd (verbazingwekkend hoe snel ze groeit) en vervolgens naar de Chinees. Daar lekker gesmikkeld en gesmuld, en vervolgens met het gezelschap minus baby en moeder naar Utopolis, de nieuwe bios al daar. Grote trap, de weg naar de filmzaal gaat door de versnaperingen heen en nog een grote trap. Voor mijn gevoel lijken alle nieuwe bioscopen op elkaar. Wel fijn dat het scherm heerlijk groot is. We hebben Sin City gezien, vond het een heel erg mooi gemaakte film. Wel gewelddadig, maar op een tekenfilm manier geweldadig en dan trek ik het nog wel. Heel surrealistisch ook, vooral door het kleurgebruik. Zeker een aanrader. Eigenlijk zouden we vandaag naar Rotterdam gaan voor de Red Bull Airraces, maar met de regenbuien die voorspeld werden hebben we dat toch maar niet gedaan.
Vandaag zijn we Den Haag ingegaan, want de garderobe van Hedzer was nog lang niet compleet en het gebrek aan zomerkleding werd toch steeds vervelender. Druk verkeer richting stad en Hedzer begon al te brommen dat het hier al veel te druk was en hoe zou het dan wel niet in de winkels zijn?
We kwamen de parkeergarage nog wel in, nog net niet vol waarschijnlijk. Al rondjes rijdende om een plekje werd ons wel duidelijk waarom het bordje vol nog niet brandde maar er eigenlijk geen plekken meer waren: allemaal flippo’s die niet kunnen parkeren en dus twee plekken in beslagnemen. En ook iets te veel van die PC hoofdtrekkers. Die passen ook niet op 1 plek. Tja. Toen Hedzer zei “dit is het laatste rondje dat we rijden en anders gaan we er uit”, toen reed er vlak voor ons net iemand van zijn plekje weg dus dat was mazzel. Humeur was wel een beetje gedaald…
Vervolgens naar de Bijenkorf, een of andere vage uitverkoop waardoor de echt leuke spullen verdwenen waren. Daarna veel shirts ingeslagen bij de Esprit en ook nog wat bij de Sting. Daarna nog boeken gekocht voor mezelf bij Verwijs. Het lag ook in de bedoeling om nog spijkerbroeken in te slaan bij de Taxi, maar toen had Hedzer geen zin meer in shoppen (het was inmiddels ook gaan regenen).
Toen thuis op de bank geploft, Air Race gekeken, GP Canada gekeken (de pizza werd vlak voor de start bezorgd, hele strakke timing!). Ja, heel lui, pizza besteld. Geen zin in koken.
Nu lekker French en Saunders kijken en dan is het weekend al weer voorbij…. baal!

Advertentie

7 gedachtes over “het weekend

  1. ik heb het ook niet zo op kleren kopen….(vaak pas ik het niet eens) Was French en Saunders op tv? Jammer gemist!

  2. hihihi, ik heb ook een man die de pest heeft aan kleren kopen:-)
    Wil maar 1 broek passen, vindt het altijd te druk.
    Maar als ie voor zijn kast staat met de vaststelling komen dat er niet veel broeken meer zijn die hem nog passen :-SSSSS
    Ik leef met je mee 🙂

  3. Wees blij dat je niet naar de Air Race in Rotterdam bent geweest. Het was maar een heel klein beetje druk: 750.000 (!!) mensen, terwijl er was gerekend op 200.000 bezoekers. Het gevolg was dat de horeca het niet meer aankon en overal het openbaar vervoer vastliep.

  4. Amarins, ik heb een uitgaanstip voor jullie voor volgend weekend, ga naar de bouwplaats, Bouw een beetje spanning op om over het hek te klimmen, klim erover en ga naar je muren kijken hahaha, Erg leuk om te doen. En je voelt je weer even een klein kind die stoute dingen aan het doen is door over dat hek te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s