Bergdorf Blondes, mening

score:

Het las lekker weg, net zoals de Marie Claire, Red, Elle en Cosmopolitan lekker weglezen. Typisch een verhaal van meisje op zoek naar de ware maar hem niet kunnen vinden en er uiteindelijk achterkomen dat hij eigenlijk al die tijd al in haar buurt was. Ach ja, het las lekker weg.
Voor een boek dat op de cover als “hilarious” aangekondigd werd vond ik het een tamelijk ongrappig boek.
De eerste keer dat ik kon lachen om iets in het boek was op pagina 138… Rijkelijk ver in het boek dus.
Al met al, geen aanrader. Je kunt beter herhalingen van Sex & the City gaan kijken, want dit was een rip off Sex & the City in boekvorm.

Advertentie

7 gedachtes over “Bergdorf Blondes, mening

  1. Nix voor mij dus… Ik vind het sowieso altijd moeilijk om nieuwe schrijvers/titels te pakken; bang dat het erg tegenvalt. Wat een ander er van vindt – geen recensent maar een ‘gewone’ lezer – helpt me dan wel over de streep. En altijd blij met de bieb 😀 Dat scheelt weer in aanschaf 8)

  2. PS Is het boek dat je nu leest (Empress Orchid) niet een verboeking van The Last Emperor van Martin Scorsese?

  3. Weer iets wat we van het lijstje kunnen schrappen. Een totaal andere categorie en je moet ervan houden, maar ik kan je van harte de boeken van Henning Mankell over inspecteur Kurt Wallander (De witte leeuwin, de man die glimlachte etc.) aanbevelen. Beter dan Nicci French!

  4. O jee. Ik heb het boek in de kast staan, wou er aan beginnen als ik het boek wat ik nu aan het lezen uit hebt (Apenkooien van de Red dress serie. Een heerlijk, niet veel zeggen weg-lees boek. Een boek waarvan je van te voren weet waar je aan begint). Ga er toch maar wel aan beginnen, anders staat het ook maar zo zielig in de kast, toch 😕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s