reces

Op het werk is het reces maar ik geloof dat dit web-log er ook vrolijk aan mee doet. Momenteel ben ik wel dagelijks logjes aan het typen voor mijn engelstalige log, maar om dan ook nog een Nederlands verhaaltje te moeten typen… daar ontbreekt de puf dan weer voor.
Op het werk is het reces, al anderhalve week, maar ik moet nog wel werken. Nog maar twee dagen, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst. Nou ja, dat is ook weer overdreven.
Ik heb alleen altijd weer wat moeite met schakelen van ‘druk-druk-druk-modus’ naar ‘heeeeel-erg-rustig modus’. Van 2 klussen tegelijk die nu binnen komen en eigenlijk vanochtend al af hadden moeten zijn naar klussen die ‘ergens dit reces’ klaar moeten zijn.
Van vier telefoontjes per uur naar twee op een dag. Gemiddeld. Want vorige week woensdag en donderdag is mijn telefoon niet gegaan en vandaag ineens wel zes keer.
Maar nog twee dagen en dan ben ik vier weken vrij. We gaan niet op vakantie (we hebben immers net een nieuw huis gekocht. We zijn in januari nog naar Amerika geweest. In mei naar Terschelling…
Hedz gaat trouwens nog wel even naar de States in augustus. San Francisco deze keer. Helaas kost een ticket die kant op echt teveel geld (1000 euries op het moment), en verstekeling spelen gaat niet lukken, dus ik kan niet mee. Ander keertje beter.
Ik ben ook nog begonnen met een nieuw project deze week. Het ‘er-moet-toch-wel-wat-afkunnen’ project. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door SlimFast.

Advertentie

9 gedachtes over “reces

  1. pas maar goed op, want het moet toch wel een keer lukken met slim fast wordt als je niet uitkijkt: is het gelukt om binnen een week het dubbele erbij te krijgen wat er af is gegaan.

    ja ik ervaring vandaar….

    maar ben nu met een keurig hardloop schema begonnen. het gaat al goed, ben zo misselijk dat ik geen trek in eten heb 😀 🙂

  2. @tante neel: ik kan op 29 augustus voor 325 euro daarheen, dat is de goedkoopste optie, helaas de verkeerde datum. Als je eenmaal binnen 1 maand zit van de datum dat je weg wilt wordt een ticket heel erg duur.

  3. @ ellybelly: ben benieuwd of de slimfast zo effectief is als je zegt. Vanaf volgende week ga ik ook weer beginnen met hardlopen. Uiteindelijk is veel bewegen natuurlijk een stuk beter dan zo’n fout crash-dieet, maar je moet toch ergens beginnen.

  4. @flierp: het project houdt in dat er bij mij wat kilo’s afmoeten! Dank je voor je compliment over mijn haar. Het verandert nu het wat langer is wel wat minder vaak.

  5. Hallo Amarins, wat je over het loggen zegt is waar. Ook ik kom er maar moeilijk achter, en weet ook niet altijd wat te melden.Daarom zo nu en dan maar uit de oude doos wat ook wel eens leuk is. 😉

  6. San Francisco is echt een superstad! Ik ben er in mei geweest en zou er zo weer heen willen. Staat bij mij aan kop met Chicago!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s