Amarins is bitter, bitter, bitter…

Amarins – 50%
Over smaak heersen verschillende opvattingen. De een zoekt naar aanvullende smaken, de ander zoekt naar contrasten. De contrasten liggen voornamelijk op het gebied van zoet, zout, bitter en zuur. Amarins is bitter, bitter, bitter… Getrokken en gestookt van verschillende planten. Amarins wordt gebruikt voor bonbonvullingen, chocoladegebak en voor het marineren van wild. Zij heeft ondanks haar bitterheid, de eigenschap om zoet te versterken. Een fantastisch product om bijzondere smaakcontrasten te verwezenlijken.

een esprit draagt mijn naam. Ik googelde mijn voornaam en kwam er aldus achter.
Maar goed dat het geen mierzoet drankje is, daar houd ik niet van… En ik ben nu best benieuwd naar dit spul!

Advertentie

10 gedachtes over “Amarins is bitter, bitter, bitter…

  1. amsterdam elixer esprit is better geskikt foar us soarte, brekt in heech tempo it cholestrol (spelling) af.

  2. @ellybelly: ik haw al wol mear ynfo frege ๐Ÿ˜‰
    @heit: dy is sels 60%… en idd, cholestrol. Wit net wat foar stofke dat is!

  3. ik wil dat drankje met die naam ook weleens proeven. Ik heb gister het boek de Quiltclub van Jnnifer Chiaverrini gekocht. Als ik het uit heb mag je het wel lenen. Liefs Tiny. ๐Ÿ˜€

  4. Bitter mag, maar niet verbitterd…
    Apart hรจ, dat je ‘jezelf’ zo tegenkomt. Stel dat je nog erg plezierige bijwerkingen hebt. Dat zou boffen zijn ๐Ÿ˜‰

  5. doe mij maar een eerst een senseo-dark-roast-plain aub. Fijn weekend, lekker log…mmag ik nog eens terugkomen ๐Ÿ˜›

  6. Je hebt een prachtige naam! Ik heb mijn onlangs geboren dochter ook Amarins genoemd. Wat ons betreft is het een afgeleide van het oud-griekse Amarynth hetgeen ‘onverwelkbare schoonheid’ betekent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s