Siameesjes zijn gearriveerd!

Vandaag zat er een heel leuk pakketje in de post:

vier schilderijtjes met in totaal 6 siamezen .

De siamezen zijn uit de
Kleintje Kuipers collectie van Corrie Kuipers.

Hedzer en ik zijn momenteel een beetje om ons heen aan het kijken wat we in het nieuwe huis aan de muren willen hangen. Hedz is druk met oude kaarten kopen op E-Bay, vanochtend heeft hij het winnende bod gedaan op een wereldkaart uit 1780! Ook nog een kaart van de Bohemen en Polen uit dezelfde periode en een kaart van Nederland, ook uit die tijd.
Ik had al een poosje een oogje op Corries werk, maar met alle muren vol in ons huidige appartementje was dat nog geen optie natuurlijk. Helemaal nu we eigenlijk geen gaatjes meer in de muur willen boren omdat we ze over een paar maand toch weer dicht moeten stoppen.
Het nieuwe huis is een stuk groter, veel meer muur te vullen, dus nu mag het weer!
De siameesjes blijven dus nog een paar maanden in hun envelop (we moeten ook nog geschikte lijsten vinden), maar in het nieuwe huis krijgen ze een mooi plekje!

Advertentie

6 gedachtes over “Siameesjes zijn gearriveerd!

 1. leuk!!
  ik heb al heel wat werkjes van Corrie in mijn huis hangen…en ik krijg er bijna altijd leuke reacties op!

  veel plezier ermee!

 2. dat is nu t leuke van n nieuw huis haha….je hebt weer n goed excuus om allemaal leuke dingetjes te kopen!! 😉

 3. Ik had op mijn kantoor in Woudsend een schilderij van Corrie, indertijd gekocht bij de aanschaf van een nieuwe drukpers, Geprobeerd om het thuis te krijgen, want met al die fusies en verhuizingen op de zaak weet je nooit waar iets blijft. Jammer genoeg is dat niet gelukt, je wilt dat ook niet stiekum doen. Mem had bij mijn afscheid ook nog een poging gedaan, maar geen reactie op gehad.

 4. Ja, dat schilderij is toen gebruikt voor een kalender om de aanschaf van de nieuwe drukpers te vieren. Ik heb nog een exemplaar die ik zorgvuldig in een map bewaar 😀

 5. Wat geweldig Amarins! Zo neuzen wij ook al steeds, omdat we op de kinderkamers nog wat vrolijks willen plaatsen. Bij Corrie komen wij ook best wat leuks tegen 😀
  Via E-bay en Marktplaats hebben we inmddels enkele ansichten van -tig jaar geleden met daarop ons huis, en wat we ook hebben zijn een stuk of wat oude obligaties/aandelen, mooie plaatjes.
  Benieuwd naar hoe het bij jullie er uit ziet, strakjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s