lekker weekend…jammer dat het alweer over is!

Afgelopen vrijdag, onder het eten en tv-kijken kwam er een trailer voor volgens mij ‘The Island’ voorbij. Toen keken wij elkaar aan en zeiden: ‘die moeten we nog maar eens gaan zien’.
Tja. Ik begon gelijk over dat ons lijstje van films ‘die we nog maar eens moeten gaan zien’ wel lang werd. Madagascar nog steeds niet gezien. War of the Worlds nog steeds niet gezien. Straks Hitchhikers Guide to the Galaxy. Star Wars hoef ik niet zo nodig te zien maar Hedz wel.
Dus besloten we om gelijk dezelfde avond iets aan dit lijstje te gaan doen. Via internet kaartjes gekocht, naar Pathe de Kuip gereden (tja, het is wel wat. We wonen in Den Haag maar recreeren daar eigenlijk niet. Rara, hoe kan dat?). Wel een crime om een parkeerplek te vinden, maar uiteindelijk toch gelukt. Vervolgens wel supersnel een kaartje uit de automaat, lang leve het via internet kunnen kopen van kaartjes!
Op naar War of the Worlds. Heel veel tegenstrijdige verhalen over gehoord. Sommigen vonden het einde onzinnig, anderen waren lyrisch. Ik heb het originele (110 jaar oude!) boek niet gelezen, Hedzer wel. Nu ik de film gezien heb wil ik het boek ook lezen, ben wel benieuwd naar het originele verhaal.
Ik vond het een geniale film, met een heel mooi einde. Veel machtig mooie special effects, geweldig!
Ietsje minder is dat ik Tom Cruise niet echt knapper vind worden. Hij wordt oud, en niet mooi oud. Maar ja, wat wil je. Tom was al een hunk toen ik 13 was… en nu ben ik bijna 30.
Ik snap in ieder geval niet wat Katie Holmes, die een stukje jonger is als ik, met hem moet. Ehm, dat was even een zijspoortje over Tom Cruise.
om half een waren we weer thuis. Allebeide nog een biertje voor het slapen gaan en voor Hedzer een bakje met Pringles. Ik heb er geen 1 van gehad, vond ik een best wel superprestatie van mezelf!
Zaterdag was de enige dat afgelopen week waarop ik niet een half-uurtje gejogd heb. Dat hebben we gecompenseerd door naar Nootdorp te lopen (2km heen en 2 km terug). Vlak voordat de viswinkel dichtging nog even wat kibbeling gehaald en die lekker buiten op het pleintje van winkelcentrum de Parade opgegeten. Het zat wel erg lekker in het zonnetje, dus daarna verkast naar een terrasje op het plein om een cappucino te drinken. Ze waren al een beetje aan het opruimen, maar er zaten nog redelijk wat mensen op het terras dus dat kon nog wel dachten we. We kregen ook keurig onze cappuci’s geserveerd, maar vervolgens… de schoonmaak- en opruimwerkzaamheden gingen toen pas echt beginnen en het bedienend personeel vond het belangrijk om daar luid muziek van de Zangeres Zonder Naam, andere levenslied-artiesten die over Griekenland zongen en natuurlijk Frans Bauer op te zetten.
Wij hebben de cappucino zo snel als ging opgedronken, het verschuldigde bedrag op tafel gelegd en ons als de wiedeweerga uit de voeten gemaakt. Had deze muziek niet echt verwacht bij een Italiaans georienteerd lunch-cafe…
‘S avonds ging Hedzer plaatpizza maken, maar terwijl hij het deeg aan het kneden was en een keukenkastje opendeed viel er een flesje ketjap en een glazen kruidenpotje uit de kast, helaas glas in het deeg en misschien ook in de saus die op het vuur stond. Zaterdagavond, half-negen, dus naar de supermarkt voor een nieuwe set ingredienten geen optie. Dus de New York Pizza maar gebeld. Niet goed voor mijn dieet (bij de plaatpizza maakt Hedzer voor mij altijd een kleiner stuk) maar ach. De pizza’s waren lekker. We hadden 4cheeses en Boston Fishy, plus nog Brownies vanwege een bon die we ’s middags net in de bus hadden gehad.
Wel flauw van de New York Pizza flippies dat ze voor de tweede keer achter elkaar de boel voor de volle prijs probeerden af te rekenen. Het schijnt niet goed door te komen als je het via internet besteld (ja, ook de pizza bestellen we via internet, telefoon is ouderwets ). Na een beetje aandringen accepteerde de bezorgjongen de bon toch.
De vorige keer ontdekte ik het pas nadat de bezorger al was vertrokken. Toen nog wel er achteraan gebeld, maar dan krijg je zo’n vijftienjarige pizzabelegger aan de telefoon die nog niet echt weet hoe je aan klantenbinding doet.
En ach, de pizza’s zijn er lekker. De volgende keer maar weer goed opletten.
Zondag heb ik weer lekker een stukje gerend, eerste dag van een nieuw schema. Voor de rest was zondag niet zo boeiend.
Vandaag was het weekend al weer voorbij. Hedzer had vanaf donderdag al vrij gehad, dus lekker lang weekend maar vandaag moest hij toch echt weer aan het werk. Ook wel weer lekker dat ik niet naar het werk hoefde.
Oh, en Morpheus blijkt de Royal Canin Dentil & Digest niet echt lekker te vinden, het bakje wordt amper aangeraakt en als ik er langsloop komt Morpheus erbij staan en gaat hij heel zielig miauwen. Zo van: ‘heb je echt niks beters voor mij?’ Voorlopig niet, hij krijgt vanzelf honger en dan eet hij dat bakje wel leeg. Ondertussen staat er al wel een zak van de Hills Feline t/d die hij wel erg lekker vond klaar. Hopelijk gaat het werken…

Advertentie

4 gedachtes over “lekker weekend…jammer dat het alweer over is!

  1. The Island zul je wel leuk vinden. Lekker overdreven futuristische actiefilm met een goed verhaal. Nu ben ik toch wel benieuwd geworden naar War of the Worlds, die wil mijn eega nog graag zien maar ik hou net als jij ook niet zo van Tom Cruise….

  2. Eens lekker op stap, lijkt mij ook wel weer ‘ns de moeite waard. Het komt er zo zelden meer van! Een film kijken wij op teevee, of erger nog, van video 😀
    Joh, en jij hebt ook lang vrij zeker, en Hedzer niet? Proefde ik iets van leedvermaak offe?? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s