Ren Rinske ren!

Na een paar dagen niet echt geweldig gejogd te hebben ging het vandaag voor de tweede keer super . Ik loop nu 3 x 4 minuten met 2 minuten wandelen er tussen in. Ik ga vanaf morgen denk ik 4 x 4 minuten doen, eens zien of me dat ook goed af gaat.
Was wel een beetje verbaasd dat het goed ging, we hebben namelijk gisteravond gegeten en wijntjes gedronken bij Margot en Lieuwe. Die zijn onlangs verhuisd naar het centrum van Den Haag en dat moesten we toch even bekijken. Lekker buiten op het balkon gegeten, voor een gedeelte ook nog lekker in de zon .
Het was erg gezellig, en misschien niet helemaal handig als je de volgende dag weer moet werken… haha, ik heb lekker vakantie!
Ondanks wijn, ijsje, pizza,bier en borrelnootjes in het weekend is het me toch gelukt om de 85 kilo te halen en te behouden.
Dit betekent dat ik in een maand tijd 5 kilo ben kwijt geraakt. Dus toch wel behoorlijk wat, al had ik het idee dat ik stilstond.
Ik ga dus ook nog maar even door met mijn dieetpoging. Aan het einde van het jaar wil ik 75 kg wegen, moet lukken zo.

Advertentie

8 gedachtes over “Ren Rinske ren!

  1. ’t mooie van deze training is dat het geleidelijk gaat, maar zeker wel effect heeft. Je bent naderhand niet overdreven moe. Na het douchen achteraf voel je je al weer lekker fit. Wij draven natuurlijk wel in het oudelullentempo, maar dat mag.

  2. je had het bij meissie over het dakje op de u (û)
    ik heb een lijstje waar alle toetscombinaties( o.a. €, é, ç etc.) op staan. ik heb het als jpeg-plaatje, maar ik weet niet hoe ik hem naar jou moet krijgen 😕 als je dat zou willen, natuurlijk ! 8)

  3. t is wat dat gelijn! maar ik weet er alles van; heb plannen om met t south beach dieet te beginnen want daar hoor ik enthousiaste verhalen over. Maar dat jij al 5 kg kwijt bent is hartstikke goed . Succes verder!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s