poker en dieetpillen

Afgelopen weekend heb ik 3 spammers op mijn weblog gehad. Maf genoeg op logjes in mijn archief, die al een paar maand oud zijn.
Ik heb ze ge-IP-band (mijn eerste uitgedeelde bans ooit, maar denk niet dat het veel zin heeft). Maar heeft iemand anders ook last gehad van de dieetpil verkopers en feest poker dude?
Nu ga ik even een rondje joggen (ik ga 3 x 6 minuten proberen…woei!) en daarna de landing van de Discovery bekijken. Die zou nu zijn, maar die is uitgesteld vanwege slecht weer. Ze maken dus nog een extra rondje om de aarde.

Advertentie

10 gedachtes over “poker en dieetpillen

 1. wy binne krekt werom fan us 4 x 3 minuten, dat gie wol redelijk. Misskien dogge dit in wike ekstra, omdat we no woansdei en tongersdei op Texel binne. Hopenlik mei moai waar, want we site yn ’n tintsje.

 2. ip-ban heeft geen zin
  kan je op een of andere manier heel makkelijk omzeilen
  (geen idee hoe, maar ik weet dat t kan)
  je log zo instellen dat er alleen ingelogd gereageerd kan worden is volgens mij de enige oplossing

  jammer, maar tis niet anders

 3. Het is bar en boos het laatste half jaar! Gelukkig is er voor Pivot-gebruikers een handig tooltje om die zooi te weren, maar bij web-log.nl zijn ze nog niet zover.

 4. juster ’n telefoantsje yn ’t engels: u heeft een reis naar de Caribbian gewonnen. Jaja…….

 5. Neffens de ljouwerter wien se nogal aktief in drinte, grins en oerisel, der wiene ferskate minsken dy’t harren nummers joegen. Mar it kostet de bank jild as dy boeven jild ofskriuwe.

 6. Hmm die dieetpillen zijn misschien wel handig! Hoef je niet meer hard te lopen 😉 Ik heb er nog geen last van gehad. Moet maar eens naar de crew gym gaan.

 7. Sinds m’n web-log heb ik dagelijks een aantal emailtjes waar ik niet om gevraagd heb.
  Meestal voor Viagra of andere medicijnen.
  De Shift/Delete werkt dan prima 😉

 8. Yep hier nog een slachtoffer van de dieetpillen en feestpokersite. Niet op klikken. Direct verwijderen en let it be. Gelukkig kwam het bij mij pas twee keer voor. GewoonJohan heeft een onwijs lange lijst met IP-adressen die daar bij horen. Hij heeft er pas over gelogd… let’s ban!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s