helemaal verbaasd

Zojuist las ik op nu.nl het berichtje dat Madonna van haar paard gevallen is en in het ziekenhuis beland is, op haar verjaardag nog wel. Best zielig. Maar waar ik met mijn hoofd niet bij kan is dat ze al 47 wordt.
Ik las het, en het eerste wat ik dacht is: ‘dat is vast een typefoutje’. Vervolgens dacht ik even door en begon het optelsommetje in mijn hoofd.
Vlak voordat ik twaalf werd, kreeg ik een heel mooi groen Madonna joggingpak.
Net als heel veel meisjes van twaalf, was ik toen een enorme Madonna-fan. Dus dat joggingpak was het he-le-maal. Hier een foto als ‘bewijs’:
.
(het was dus sociaal geaccepteerd dat je een joggingpak aanhad op familiefeestjes!)
Ok, terug naar de rekensom. Als je weet dat ik al heeeeel snel dertig word (nog tien nachtjes slapen), en dat Madonna toen bijna 29 was… ja, dan moet zij ook 18 jaar ouder geworden zijn.
Dus dan klopt het toch. Maar het blijft maf.

Advertentie

10 gedachtes over “helemaal verbaasd

 1. @sanssouci: wat bedoelst dermei? It giele bantsje is fan in horloazje en hat neat te krijen mei Livestrong en de oare twa wienen fan dy spiraalbantsjes fan plestik in dy jierren tachtig kleuren felgrien en felroze.

 2. Inderdaad Madonna ziet er nog heel goed uit.
  En Jannie (dochter) was ook een Madonna-fan .Heb er op zolder nog genoeg fimpjes enz. van liggen. Al haar zakgeld werd in Madonna spulletjes omgezet. 😉

 3. wat een leuke foto! ben zelf geen madonna fan geweest maar volgens mij was dat ook meer nog iets voor mn tijd dat iedereen er zo gek van was.. fijne zonnige dag verder!

 4. als je zo gaat denken…begin je oud te worden…(ik ben 40 – en al een poosje in de ontkenningsfase…ik stam nog uit de tijd, dat Harrison Ford jong op het doek schitterde….)

 5. Madonna van het paard gevallen? Ik dacht dat ze over het paard getild was….
  Ik verkleedde me vroeger vaak als Madonna als ik naar Hof van Holland ging (de disco in Berlikum). Met zo’n kanten hesje en een kruis aan een ketting.. Like a virgin, yeah…..
  Boy wat was ik een bakvis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s