vorderingen

Zojuist heb ik voor het eerst het 2×10 minuten hardlopen met 3 minuten wandelen ertussen in van het hardloopschema gedaan. De eerste keer 10 minuten ging prima, maar de tweede set was behoorlijk zwaar. Komt misschien ook door het weer; warm en vochtig, terwijl ik dit typ valt de regen met bakken naar beneden en er hangen enige donderwolken. Ben wel behoorlijk aan het zweten geweest.
Ik ben natuurlijk ook nog steeds aan het afvallen, nog maar even een overzichtje van deze week:
Maandag 15 augustus:……86.1 kg
Dinsdag 16 augustus:…….86.1 kg
Woensdag 17 augustus:….85.9 kg
Donderdag 18 augustus:…86.2 kg
Vrijdag 19 augustus :……..85.8 kg

op dinsdag 9 augustus woog ik nog 87.2 kg.
Ik weet dat het niet goed is om je elke dag te wegen, want het wel nogal eens schommelen (zie maar in het schema), maar het is (meestal) motiverend voor mij om te zien dat er al weer een beetje af is, al is het maar 100 gram. Het weerhoudt me ervan om een tweede koekje te nemen, of om lui een pizza in de oven te stoppen in plaats van even een gezondere maaltijd in elkaar te knutselen.

Advertentie

7 gedachtes over “vorderingen

  1. het is bij ons nog steeds prachtig weer, maar wel wat drukkend. Wij hebben gisteren onze trainingsessie gehad 4 x 3 minuten draven en tussendoor 2 min. lopen. Dat gaat nog steed goed. Omdat met het begin van de vakantie het schema iets in de war raakt, doen we vanaf zondag ditzelfde schema nog een week.

  2. ik vind het ook motiverend om elke dag (wel steeds hetzelfde tijdstip) op deweegschaal te staan.

  3. Weet je wat mijn mooiste dagen zijn : als ik niet op die weegschaal sta !! En dat bevalt me best . Zeg een goeie snein ,en groetnis ût Fryslân . Jan .

  4. Goed van je. En volhouden hoor! Ik ga vanavond maar weer eens naar de sportschool. Door een verstuikte enkel is het een beetje in het slop (of is het slob?) geraakt en ik ik kan het nu toch echt niet meer als excuus gebruiken (geen pijn meer)….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s