vandaag al weer weekend!

Vandaag had ik al weer weekend! Laatste weekje dat we vrij mogen nemen, dus pakte ik die kans nog even.
Vanochtend het hele huis schoongemaakt, geboend en gepoetst. Vervolgens naar de kapper voor een nieuw kleurtje in mijn haar (donker koperblond) en weer wat laagjes in mijn haar. Beetje lang bij de kapper gezeten, was er pas om half zes weg!
Boodschappen gedaan, gebeld of Hedzer al thuis was (meestal stuurt hij een sms-je maar nu had ik niks gehoord). Hij bleek al een tijdje thuis te zijn maar had gedacht dat ik elk moment thuis kon zijn, hij had niet verwacht dat ik zo lang bij de kapper zou zitten zei hij.
Vervolgens kwam hij ook naar de C1000 waar ik al boodschappen aan het doen was, alvast een deel gehaald voor het weekend.
Bij thuiskomst bleek dat Hedzer al druk bezig geweest was met een geheime missie: slingers en bloemen kopen en vervolgens de slingers ook nog ophangen…
Toen heb ik lekker eten gekookt terwijl Hedzer een cranberry-kruimeltaart in elkaar aan het zetten was.
Na het eten heb ik een dubbele batch chilli biscuits gemaakt. In de winkel pakte ik 1 blikje ansjovis, Hedzer vroeg toen: maar 1 blikje? waarom maak je niet gelijk de dubbele hoeveelheid, ze zijn zo lekker, die komen wel op!

Waarom we al deze lekkernijen gemaakt hebben? Zaterdag word ik 30… en dan moeten we de visite natuurlijk wel lekkere hapjes voorzetten!

Advertentie

4 gedachtes over “vandaag al weer weekend!

  1. Wat een huislijke gezelligheid 😀 Ik ben dit weekend bij de Harlinger Visserijdagen te vinden, dus wens ik je nu alvast maar een fijne 30e verjaardag!

    PS: En na een weekje went het 30 zijn wel hoor 😉

  2. Alvast gefeliciteerd met je 30 ste verjaardag !! Een fijne verjaardag toegewenst.
    Sabina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s