denk niet wit, denk niet zwart…

Advertentie

13 gedachtes over “denk niet wit, denk niet zwart…

  1. Kom voor de 2e keer hier even kijken….leuk! Jeetje dit is toch te erg voor woorden, over woorden gesproken. Wat moet ik verder nog zeggen: Verbeter de wereld en begin bij jezelf, laat dit niet toe!

  2. Jaha, ze hebben nu ook scherpschuters van de politie op de daken neergezet. Heb je wind, en water overleefd, wordt je gedood door een kogelregen omdat je op zoek naar voedsel bent. 😦

  3. Hoe zou het hier in Nederland verlopen als zich zo’n situatie zou voordoen. De overheid verwacht een evacuatie binnen de 7 à 10 uren te regelen? Experts denken 3 a 5 dagen nodig te hebben. En willen de mensen hun bezittingen verlaten, omdat een geloofwaardige (?) Balkende een oproep doet? Voorlichting hoe e.e.a. zal verlopen met evacuatie en hulpverlening vind je nergens. Een voorbeeld in het klein was vorig jaar het vervoer van de mensen die meegedaan hadden aan de Slachtemarathon. Een grote chaos. En dit was nog zonder voorafgaande ramp.

  4. Zonet op het nieuws van radio Fryslân burgemeester Sicko Heldoorn over een rampenplan bij een vloedgolf. Bij een dergelijke ramp moet je volgens hem meteen het leger inzetten, om roof e.d. tegen te gaan. Als je hiermee wacht, hol je alleen maar achter de feiten aan is zijn stelling. Bij een oefening in zijn gemeente werd duidelijk dat evacuatie zonder meer 48 uur vraagt. De bevindingen van deze oefening zijn ter beschikking gesteld van BIZA.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s