change of plans

Jaja, je kunt het natuurlijk van te voren nog zo mooi bedenken maar dan moet alles wel meewerken. Het weer was fantastisch. De reden waarom de herfst mijn favoriete jaargetijde is. Heerlijke temperaturen, maar niet te warm. Mooie bladeren overal, mooie kleuren… doe mij maar de herfst.
Maar verder… In Delft natuurlijk geen mooie winterjas te vinden voor Hedzer. Ik had bij de Esprit in Den Haag hele mooie herenjassen gezien. Kon ik weten dat de Espritwinkel in Delft echt geen fluit voorstelt qua heren? En ook in de overige winkels viel het vies tegen. We hebben één mooie jas gezien, maar die was qua prijs weer iets te heftig (199 euries… als je dat in guldens voor een jas betaalde was je hardstikke gek!).
Nadat we alle herenkledingwinkels van binnen hadden gezien hebben we het maar als ‘mission failed’ geboekt en zijn we een terras op gaan zoeken.
Het idee was om bij Kobus op het terras te gaan zitten, maar helaas waren iets teveel andere mensen ook op dat idee gekomen. Ook was er al een heel terras verdwenen op de Beestenmarkt, dat zal ook wel meegewerkt hebben. We hebben toen maar bij de Flannagans (geloof ik…) een witbiertje en een Guiness gehad. Het zat daar erg aangenaam moet ik zeggen. Maar ja, op een gegeven moment moet je toch maar weer weg!

Volgende week gaan we verder met de jacht op een winterjas… en dan maar in Den Haag.

Advertentie

4 gedachtes over “change of plans

 1. tja, het aangename dus met het nuttige gecombineerd 😀
  Is trouwens vaak mijn ervaring hoor, als je gaat zoeken naar iets dan vind je het niet, vaak zijn de aankopen beter als je bij toeval tegen dé koop aanloopt.
  Eén troost: het is nog geen winterjassenweer 8)

 2. ik ha krekt efkes op de site fan jim nije hus sjoen. mar wist noch wol seker datst der wenje wolst?
  Der binne namlik buren dy’t is wat rommer nimme mei de heersende sexuele normen en waarden (sjoch marris yn it gastenboek, kinst miskien de site eigner efkes warskoge!) 😉

 3. Heerlijk die terrassen op de Beestenmarkt he? Na een Kobusfan geweest te zijn heb ik nu de buurman ontdekt.. De Smoezer?

  Wat een vakman is die eigenaar, die weet zijn klanten te binden! Eens proberen… !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s