Kermis

voor wat betreft de kermisverlichting die gaat nu elke keer om vijf voor negen ’s avonds uit. Gisteravond was het overwegend wit licht in de bakens en werden de winkels blauw uitgelicht. Vanavond ging het van wit naar geel naar groen naar aqua naar blauw naar rood naar oranje. Ik hoop nog steeds heel hard dat het bij de openingstoestanden van morgenavond hoort. Het wordt een geweldig openingsfeest met De Clarks en Sjaak Bral. De eersten ken ik niet en de tweede vind ik irritant, maar ik ben dan ook geen echte Hagenaar dus zal het allemaal wel niet snappen.
Ik snap ook niet helemaal dat het drie dagen duurt om een dergelijk feestje op te bouwen. Maar het zal wel voor een goed doel zijn, binding van bewoners ofzo. Op de één of andere manier missen we ook altijd die aankondigingen voor buurtactiviteiten (of is het totaal niet op ons gericht).
Voor zover mijn visie op sociale non-cohesie van de VINEX-wijk.
Ben blij dat het straks anders zal zijn. Ik ken mijn toekomstige buren nu al beter dan mijn huidige. Sterker nog. De ‘herrie-buren’ naast ons, waar ik het wel vaker over had zijn geloof ik verhuisd. Maar zeker weet ik het niet, maar ik vermoed dat na de hoeveelheid huisraad die gisteren naar buiten gesjouwd is, dat het huis wel leeg moet zijn.
Verder heb ik vandaag vooral vergaderd (van 10 tot 11, van half één tot half drie en van half zes tot half acht) en ben ik nu vooral helemaal gaar. Gelukkig waren het alledrie wel hele leuke en productieve vergaderingen. Vooral de laatste, over ons plattelandsproject met een klein clubje maar dan wel uit alle niveaus (euro, kamer, provincie en gemeente). Dit soort bijeenkomsten geven je energie en dan is het weer niet zo erg om lange dagen te moeten maken.

Zometeen nog lekker even een Stargate kijken en even suf op de bank hangen…

Advertentie

Een gedachte over “Kermis

  1. hee amarins, jammer dat je die kleuren niet leuk vindt, Ik wilde juist de fruitbomen voor de deur ook zo uitlichten hahaha, Nee hoor, ik geef je groot gelijk. ik vind het op zich wel leuk om te zien, maar het vananderd veel te snel van kleur, erg irritant. Als het nou bijvoorbeeld 20 seconden geel is dan rustig overgaat naar paars en dan weer 20 seconden paars enz enz, dan had ik het wel erg mooi gevonden, maar dit is inderdaad net een discobol. We dachten we komen amarins nog wel tegen bij het feest, maar helaas. Ik heb nog wel wat fotootjes gemaakt zie http://www.ebear.nl/ebear/index.php?option=com_zoom&Itemid=26&catid=8 voor de foto’s.

    Ik zal zaterdag proberen ook veel foto’s te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s