open dag bouwplaats de Grote Hof

Gisteren was de open dag van de bouwplaats. Eindelijk mochten we het huis eens van iets dichterbij bekijken! Helaas was ons eigen huis nog wel achter de afzetting dus we zijn nog niet in ons nieuwe huis geweest. Maar we konden wel de binnenplaats bekijken en wel een huis in in een ander deel van het complex.

Ons huis is waar de bovenste ladder tegenaan geplaatst staat.


Bij de huizen tegenover liggen de dakplaten er al op. In het andere hof lagen zelfs al dakpannen op het dak, dus het schiet op!


Eindelijk hebben we dus ook eens foto’s van de binnenkant van het hof kunnen maken en met eigen ogen kunnen zien dat de binnentuin best groot wordt!

Voor foto’s die de buren gemaakt hebben kun je hier klikken.

Advertentie

12 gedachtes over “open dag bouwplaats de Grote Hof

 1. Wij zij wel zo brutaal geweest om door de omheining heen te lopen! 😮 . Was echt leuk om in mijn huisje te lopen. Tot donderdag 8)

 2. Ziet er prima uit.Volgende zomer lekker in de tuin diedelen.
  Gaan Morph z’n jaagbuien ook over. Onze Astra is ook een beetje gek, zit zeker in de lucht. Wat wil je ook, de vogels “vallen” uit de lucht. Nagejaagd door een roofvogel, tegen het raam aanvliegen, en boem dan liggen ze naast je. Is nu al twee keer in een goeie week gebeurd.

 3. Spannend!
  Leuk om te zien hoe je huis vordert, alleen is het wel lang geduld hebben zeg!
  Groetjes uit Friesland van Jalos

 4. Gaat nu ineens snel hè?
  Vroeg me ook alf of Morpheus dan een buitenkat gaat worden, al zal hij zijn territorium moeten gaan delen 😉

 5. Ik denk het ook, in ieder geval met onze drie bejaarde katten! Hij zal het wel winnen van ze want die katten van ons slapen de meeste tijd hihi 😉

 6. @richtsje: ja, morphie wordt straks wel een buitenkat! hopelijk kan hij dan veel van zijn energie die nu gebruikt wordt om binnenshuis dingen te slopen kwijt door buiten rond te sjezen!
  @sabina: Morph ligt ook het grootste deel van de dag te slapen hoor! Na twintig minuten spelen is het weer vier uur slapen!

 7. Jullie dak zit er inmiddels ook op. Ik zal binnenkort wel een keer proberen foto’s van jullie huisje te maken, als we er zijn. Ik zal alleen niet naar binnengaan, want ik ben geen inbreker!!! hahah 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s