Griep

Ik doe al vanaf het begin mee met ‘De Grote Griepmeting’. Sinds een paar jaar wordt in het griepseizoen aan mensen gevraagd om wekelijks op de website bij te houden of ze verkouden zijn geweest, koorts hebben gehad of wat je maar aan andere griepachtige verschijnselen kunt hebben.
Omdat daar door best veel mensen aan meegedaan wordt, niet alleen in Nederland maar ook in onze buurlanden, kun je heel mooi op het kaartje dat ze uit al deze data maken zien of het virus al bij jou in de buurt is.
De eerste keer dat je meedoet is de vragenlijst wat langer als anders omdat ze ook wat basisdingen van je willen weten. Daarna is het elke week een kort lijstje.
Je helpt er onderzoek mee en het best grappig om te doen, dus kijk maar eens op:
De Grote Griepmeting

Advertentie

5 gedachtes over “Griep

  1. wij zijn nooooooit ziek!
    ook als de rest van de wereld K.O. ligt, geveld door griep, ziek, ander soort leed, dan draait bij ons de boel meestal door zonder ook maar een klein snottertje
    hebben ze daar ook wat aan?

  2. Wij hebben de griepspuit gehad, dus misschien blijven we nu gevrijwaard. De laatste jaren is dat goed gelukt. Die site geeft overigens wel een leuk overzicht van hoe ziek, zwak en misselijk Nederland is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s