koude douche

Momenteel is het een beetje druk in huize Komduur. Elke avond wel wat! Gisteravond zijn we naar een lezing geweest gegeven door de PvdA-afdeling New York. Erg interessant.
Vanavond hadden we weer een vergadering van de VVE van de Grote Hof, het project waarin ons nieuwe huis gebouwd wordt. Ik ben voorzitter van de werkgroep en ook degene die de vergadering voorzit. Erg leuk om te doen. De architect zat er vanavond weer bij en denkt heel actief met ons mee over aanpassingen (zoals dakramen en zonwering bijvoorbeeld). Ook is het leuk om te horen wat er bij de andere bewoners leeft.
Over ons nieuwe huis gesproken: het dak ligt erop, de dakpannen komen er aan. Verder hebben we vanavond ons huisnummer te horen gekregen. Ook handig om alvast te weten. Wat ook grappig is dat de bezoekersparkeerplaatsen voor het complex aan de andere kant van de gemeentegrens liggen (aan die kant van het hof, de A12 kant, vormt het water de gemeentegrens tussen Nootdorp en Den Haag). Dus de bezoekersauto’s parkeren in Den Haag en de huizen staan in Nootdorp. Momenteel wonen we nog maar net in Den Haag, de gemeente Nootdorp is nu aan de andere kant van het water. We gaan dus straks wisselen van gemeente, maar blijven grensgevallen
Ook zit de trap nu in het huis (foto gemaakt door buurman Eric)

Meer foto’s kun je zien op De bewonerswebsite van de Grote Hof
—-
Ik hoor net van Hedzer dat de dakpannen er al helemaal opliggen.
En misschien is het ook wel handig om te vermelden waarom ik dit logje de titel ‘koude douche’ gegeven heb. Dit omdat vanochtend de stadsverwarming het niet deed. Dan heb je dus geen warm water en dus een koude douche. Aangezien ik wakker werd met een knallende hoofdpijn absoluut geen fijne start van de dag. Wat dan wel weer grappig was, was het feit dat iedereen bij de tramhalte het erover had. Dat schept dan toch wel weer een band

Advertentie

11 gedachtes over “koude douche

  1. hoi, de link gaat naar de nl.site, de verkoopsite. De bewonerssite is met .com.. De foto’s daarop geven aan dat het nu wel lekker opschiet. Kunnen ze in de winter ook lekker doorgaan of zijn ze daar ook afhankelijk van stadsverwarming?

  2. Wij hebben ook stadsverwarming! En dat terwijl we in een dorp wonen. Gelukkig doet ie het wel altijd. Al is een koude douche soms best lekker als je net wakker wordt.

  3. dank je Heit haha. enne Amarins, het lijkt er inderdaad op dat ik de foto’s geplaatst heb, maar een andere eric heeft ze geplaatst een eric met een c aan het einde. de partner van brenda. de buurtjes van nummer 51. Maar a dat kan jij niet zien helaas.

    Wel leuk dat je af en toe een postitieve reactie geeft op de website. Ik wil ook nog even een 10 geven voor het leiden van de vergadering gisteren. (de zenuwen waren dit keer ver te zoeken, Goed gedaan. ik zou het niet beter kunnen)

  4. Het schiet al lekker op met het huis! heerlijk.
    Als ik koud water heb ga ik niet douchen … denk ik..alhoewel…ik heb het nog niet meegemaakt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s