Gevonden!

Hedzer is al een poosje op zoek naar een nieuwe jas. Ik kreeg vanavond al een smsje dat de jas gevonden was en zojuist op MSN wat meer details (want hij is momenteel in Irving, Texas, dus we praten met elkaar via MSN).
De jas is van Nautica (had nog nooit gehoord van het merk) en is een beetje hetzelfde als wat hij eerst had als winterjas (een jack met een fleece binnenjack dat je er uit kunt ritsen).
Omdat hij de jas bij een factory outlet kocht, was hij al goedkoper dan in de winkel (normaal $299, in de outlet normaal $199). Vervolgens was er uitverkoop in de outlet en daarom kostte de jas nu nog maar $149.99.
Maar nu komt het. Het was AAA-day. En met je AAA-kaart kreeg je bij aankopen ter waarde van $175, maar liefst 50 dollar korting. ‘Show your card’ heet dat programma. AAA is de Amerikaanse ANWB. De Nederlandse ANWB heeft ook ‘Show your card’ en dat embleem staat ook op het pasje van de ANWB. Hedzer was er aan het shoppen met een collega en die had ook nog wat kleding gekocht, dus samen kwamen ze wel boven de $175 uit. De korting gesplit en nu was de jas nog maar $115.

Grappig he, korting krijgen met je Nederlandse ANWB-kaartje in Amerika. In januari stonden we bij de kassa van Graceland en kregen we de vraag of we lid waren van de AAA, want dan kreeg je korting. Het ANWB-pasje opgediept en hoewel de kassiere het eerst wel even moest bestuderen, kregen we wel de korting.
Graceland was trouwens gaaf. Omdat wij er vlak na kerst waren, waren we nog net op tijd om Graceland in kerststijl mee te maken. Precies zoals Elvis zijn huis in kerstsfeer had. Om je een idee te geven:

Gaaf toch?

Advertentie

9 gedachtes over “Gevonden!

 1. Je sult verstelt staan op hoeveel plekken je korting kunt krijgen. Hier in de tropen heb ik ook allerhande kaartjes om voordeliger te winkelen.
  Mooi zo’n Graceland-kerstsfeer!

 2. Leuke gewaarwording. Geen pech en toch voordeel. Op deze manier kun je mooi wat terugverdienen met je anwb-kaart.

 3. handig
  die anwb pas
  geeft korting in graceland
  nee, zeg, hoe vaak zou ik daar komen?

  oke, t ziet er wel heel gaaf uit!
  moet gezegd!

 4. Heej, die kaart ligt ook ergens in een laadje bij ons thuis. Moet ik dus even beter over nadenken!
  Graceland, dat is toch kitsch? 😛 Ziet er toch niet verkeerd uit zo op jouw fotootje 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s