sneller

Hedzer is gisteren al thuis gekomen in plaats van vandaag . De vergaderingen in Texas gingen sneller als van te voren gepland, dus hij kon een dagje eerder terugvliegen. Helaas had de vlucht zelf wel weer vertragingen, maar uiteindelijk stond hij gisterochtend toch maar weer mooi aan mijn bed.
Morpheus lag lekker op mijn buik te slapen en zat Hedzer vooral met hele grote ogen aan te kijken. Ik geloof niet dat Morphie mij al weer wilde delen.
We hebben lekker samen ontbeten en toen ging Hedzer even checken hoe het zat met zijn bestelling van computerspullen. Die waren namelijk nog steeds niet aangekomen. Toen bleek dat er weer iets mis gegaan was (iets was niet voorradig geweest en toen was het hele proces stil komen te staan). Omdat we toch vrij waren zijn we dus maar even naar Ridderkerk toegegaan in plaats van de boel op te laten sturen.
De computeronderdelen zijn voor zowel Hedzers computer als de mijne. Ik heb een mooie nieuwe kast gekregen (een glimmende zwarte) en heel veel extra geheugen, een snellere processor (geloof ik…). Ik was aan het quilten terwijl Hedz onze computers sloopte en onderdelen heen en weer aan het prikken was. Mijn computer is nu weer helemaal snel en stoer en gaaf. Hedzer zijn computer is nu aan de beurt.
Verder ben ik nu nog druk aan het quilten, het is bijna af!

Advertentie

2 gedachtes over “sneller

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s