En we hebben (voor het eerst) een boom!

We wonen al twee-en-een-half jaar samen (waarvan 1 jaar en 3 maanden getrouwd) en vandaag pas hebben we onze eerste kerstboom gekocht. Vorig jaar waren we met kerst in New York en het jaar daarvoor waren we lekker skiën in Oostenrijk.
Ik heb het jaar daarvoor nog wel een kleine boom gehad in mijn studentenkamer, maar dat was maar een kleintje.
Vanmiddag naar de Intratuin, de drukte van de koopzondag in. Een mooie boom met kluit uitgezocht, wat lichtjes erbij gekocht, een emmer voor de kluit en voor de zekerheid nog een koker kerstballen, al wist ik eigenlijk wel dat ik genoeg kerstballen had. Ik heb namelijk in Groningen bij de Intratuin gewerkt en in de drie jaar dat ik dat gedaan heb, in de drie keer kerst mijn slag wel geslagen op de dag na kerst, met de uitverkoop + personeelskorting. Nu mooi voordeel van . Ik heb dus een mooie verzameling met allemaal aparte kerstballen. Ook heb ik drie jaar geleden van Hedzer nog een hele speciale kerstbal gekregen, van hem gekregen toen hij voor de eerste keer voor zijn werk naar Amerika ging (drie jaar geleden, toen we nog niet samenwoonden).
Het is ook de eerste kerstboom voor Morpheus. Ook spannend dus hoe hij er op ging reageren!
De boom stond in de huiskamer, in de emmer en het werd allemaal van een veilige afstand bekeken. Toen Hedzer de lichtjes in de boom ging hangen durfde Morph iets dichterbij te komen.

maar nog wel veilig onder het bureau, maar met de neus er bovenop!

De lichtjes zitten er bijna in.

De boom is klaar!
Een aantal van de ‘speciale’ ballen:

Advertentie

17 gedachtes over “En we hebben (voor het eerst) een boom!

 1. Wat een prachtige boom! Het is toch wel veel mooier dan een nep boom zoals wij hebben. Romantisch hoor! Ik ben gek op de kerst.
  😛

 2. hoi hoi wat heb je een leuke site!!Vooral de kopfoto vind ik splendid gaaf!!
  Heb je eens tijd kom dan ook bij mij kijken!!
  Knuf menneke
  ps mooie boom hoor heel leuk!!Ook de foto’s zijn mooi!!!

 3. Dit is er weer een met een piek, bij ons past de piek er niet op, dan zouden we moeten verbouwen. Zitten er bij jullie nu schulika’s in de boom, bij ons wel.

 4. @heit: 1 sjoelika! (makket it wol ynteressant foar morph, at er net mear bang is foar de beam tenminste). Ik meitsje jun noch wol even in foto!

 5. Leuk! Is Morpheus al een beetje gewend? Misschien beter van niet, want voor je het weet hangt ie erin…….. Deed onze kat tenminste wel, in zijn jongere jaren.
  Misschien domme vraag, maar wat is een sjoelika?

  Groet Pjirkje

 6. de computer is crashed doe’t ik de camera plugge woe, te alde camera te nije computer… dus de sjoelika foto moat noch even wachtsje

 7. Ik heb dus altijd geweigerd een boom in huis te zetten, zeggen dat het principieel is iets te zwaar.
  Maar goed nu ben ik dus vader sinds 10 maanden, en om hem kerst te leren kennen als iets leuks ben ik om en hier staat nu een boom van 1,8 m. Wel een kunstboom overigens er lopen hier namelijk 3 katten waarvan 2 nog behoorlijk jong en dan wil je geen echte boom hebben staan 😉

 8. Tuurlijk hebben ook wij een boom; kan niet anders aldus manlief. De kereltsjes vinden het ook geweldig, ik erger me suf: ben zo slecht in optuigen enzo!! Bovendien wil onze boom allen maar scheefhangen, dat is ook niet al te fraai. Maar ach, mijn kleur ballen hangen er in (donkerrood met glanzend wit) dus dat scheelt!

 9. Wat een mooie boom! Volgend jaar kerst in het nieuwe huis… Ik ben alvast ballen aan het sparen voor de bomen in het hofje 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s