opstarten

Vanochtend ging de wekker voor het eerst in twee weken weer heel erg vroeg. De harde werkelijkheid, vandaag moest er weer gewerkt worden.
Gelukkig is het deze week nog reces, dus relatief rustig met nog lang niet alle collega’s in huis en ook bijna geen kamerleden. Relatieve rust dus. Door het beantwoorden van een paar mailtjes begon de telefoon inmiddels wel te rinkelen maar ach, daar ben je er tenslotte ook voor.
Afgelopen weekend zijn we nog even naar Friesland geweest om de verjaardag van mijn moeder en mijn schoonvader te vieren, ze zijn allebei op 7 januari jarig.
Vrijdag de 6e zijn we naar Akkrum geweest en werden door mijn schoonouders meegenomen naar ‘het meer van Lenten’ een paviljoen aan het meer bij Terhorne. Superlekker eten, een kaart waarbij het moeilijk kiezen was, zoveel lekkers stond er op de kaart. En ook heel veel bijgerechten die ook lekker waren (ik kon weer eens lekker rode kool eten. Hedzer vindt rodekool niet zo lekker, dus dat eten we eigenlijk nooit. )
De volgende dag naar Sneek om de verjaardag van mijn moeder te vieren. Al snel zat het hele huis vol met visite. Mijn moeder had lekkere soep en lekkere broodjes gemaakt, dus ook dat was goed geregeld. Om een uur of acht zijn we naar huis gegaan, zo vlak voor tienen waren we thuis.
Zondag de laatste dag van de vakantie. Balen dat het al zo snel weer omgevlogen was. Maar ja, niks aan te doen. We hebben lekker Stargate en Stargate Atlantis zitten kijken. We moeten binnenkort af gaan kicken, want we zijn bijna ‘bij’ voor wat betreft de uitzendingen in Amerika en dan moeten we terug naar wekelijks of soms nog langer als er een pauze zit voor het nieuwe seizoen…
Vandaag had ik trouwens maar even een karretje geleend bij collega’s om de post op te halen en dat was wel een goed idee. Ik kon twee keer naar de postkamer om alle post op te halen… echt veel!
Ik ben vandaag door de helft van de post gekomen. Deze klus ligt er voor morgen:
.
Post en mail houden zich weer niet aan reces…

Advertentie

13 gedachtes over “opstarten

  1. Zo dan heb je inderdaad nog wat door te nemen als ik die stapel zo zie.Wij zijn in Oktober bij het meer van Lenten geweest, inverband met de verjaardag van mijn schoonvader.Daar toen een stampot buffet gehad. Heb er toen ook een logje over gemaakt. Was erg lekker en gezellig daar, ook voor de kleintjes was er een speelhoek. 😉

  2. Is ook een hectische start lijkt het mij toe, niet dan?
    Hier is de eerste werkweek na de kerstvakantie nooit een kalme start, en hoewel ik dat weet is het toch wel even slikken hoor… 😉

  3. maar goed dat nog niet iedereen er is…kun jij fijn de post doen! rode kool eten Hé en ik wel. (wel van HAK) de kinderen hoeven het ook niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s