vriesmasjien

Vandaag was de laatste werkdag van het reces. Een drukke dag voor een maandag. Na een hele zondag schaatsen kijken is dat dan wel weer even wennen. In plaats van Hamar en vriesmachines ging het vandaag over Afghanistan en platteland.
Morgen barst het circus pas echt los en is iedereen weer terug. Ik ga dus nog even mijn batterijtje opladen en verder met het boek ‘Mijn leven als Geisha’. Ik ben nu zo ongeveer op de helft en begin nu eindelijk een beetje in te komen. Heb een paar maanden gedaan over de eerste honderd bladzijden!
Dan was het boek van Wouter Bos beter om door heen te komen. In twee middagjes schaatsen kijken uit. Niet dat het lichte kost is, maar als je er dagelijks mee te maken hebt misschien wel wat lichter verteerbaar.
Ai. Ik kijk net naar links en zie nog een ‘taakje’ liggen. Een hele bult strijk. Die moet morgen maar

Advertentie

3 gedachtes over “vriesmasjien

  1. Aaah, boeken lezen….. ik kan eigenlijk alleen op vakantie boeken lezen. In de kerstvakantie heb ik in één ruk het Juvinalis Dilemma van Dan Brown uitgelezen. Maar dat komt misschien ook wel omdat ik binnen de tijdsspanne van het boek wilde blijven (ongeveer een halve dag). In het boek ‘Zen en de kunst van het motoronderhoud’ van Robert Pirsig ben ik bijvoorbeeld al twee keer tot de helft gekomen… Ik heb trouwens nog nooit iemand gesproken die het uit heeft gelezen.

    Wat een prutsers daar in Hamar he?

  2. als ik heel lang doe over de eerste 100 bladzijden…leg ik’m gewoon weg! er zijn genoeg leuke boeken…ik ga mijn tijd niet verprutsen aan boeken die niet om door te komen zijn. Lezen moet leuk blijven! (ik zit niet meer op school waar het moet)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s