het nieuwe huis

Al een tijdje heb ik niks geschreven over het nieuwe huis. Dat wil niet zeggen dat de boel daar stil staat, in tegendeel zelfs! Vandaag zag ik op de website voor en van de aanstaande bewoners van de Grote Hof dat er weer nieuwe foto’s bijgeplaatst zijn. De foto’s zijn gemaakt door Melanie en Gino, onze bijna-buren (zij hebben bouwnummer 58 en wij bouwnummer 60). Hun huis is dus in dezelfde bouwfase als de onze en ze lijken ook behoorlijk op elkaar op wat kleine details na.
klik hier om gelijk op de goede plek in het foto-album terecht te komen, daar kun je ze in het groot bekijken.

de achterzijde (tuinzijde) van het huis. Met inderdaad een naar binnenslaande deur. Dat vinden we onhandig, maar we horen verschillende verhalen over of dat aangepast kan en mag worden. Dus dat is nog even afwachten.


Hier komt de keuken. Aan de linkerkant van de muur is de hal met het toilet en de meterkast. Aan de rechterkant zie je de ruimte voor de keuken. Wij gaan hier een u-vormige keuken in zetten met een uitsparing voor de de deur in het midden. Alhoewel we de deur waarschijnlijk alleen als raam gaan gebruiken en niet als deur.


Ons uitzicht vanuit de huiskamer zal bijna hetzelfde zijn. Wij zitten een stukje meer naar links op het rijtje.


Op de overloop van de eerste verdieping. Je ziet de trap naar zolder en de twee kleinere slaapkamers aan de achterzijde van de woning.

Het wordt zo al helemaal een ‘echt’ huis, ik word steeds ongeduldiger en zou graag vandaag al willen verhuizen. Maar ja, de opleverdatum is toch echt waarschijnlijk pas eind mei!

Dank aan Melanie en Gino voor de foto’s!

Advertentie

11 gedachtes over “het nieuwe huis

 1. wat lijkt me dat heerlijk, in een nieuw huis….(wij wonen hier al bijna 18 jaar…) Helaas…de huizen zijn veel te prijzig…ooit!

 2. een naar binnen slaande deur?
  is t niet zo dat ivm brandveiligheid alle belangrijke deuren naar een uitgang moeten draaien?
  naar buiten dus?
  omdat je bij brand sneller buiten bent als je met de deur mee moet gaan, ipv tegen de deur in?
  of zit ik er nu helemaal naast?

  t ziet er wel geweldig uit hoor
  tis idd al helemaal een huis aan t worden
  😀

 3. @Siep, wij hadden hetzelfde bedacht maar deze regel geldt alleen bij horeca gelegenheden en niet bij particulieren huizen volgens de Vereniging Eigen Huis.

 4. Heerlijk, ik zou al heel lang bezig zijn met behangetjes, ditjes, datjes… bovendien: keuken en badkamer uitzoeken kost ook nogal wat tijd, inspiratie en besluitvorming, toch?? Dan is het zomaar eind mei en kun je bezig met genieten van ruimte en buitenzijn!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s