groen?


Beste gemeente Pijnacker-Nootdorp en projectbureau Ypenburg,

Fijn dat u zo overtuigd bent van het groene karakter van uw gemeente en van de wijk Ypenburg. Zo overtuigd dat u bij alle huishoudens van ‘de Buitenplaats Ypenburg’ zoals u het zo consequent noemt een glossy boekje in de bus gestopt hebt over hoe fijn het wel niet wonen is in het groen.
Zo overtuig je de mensen wel dat ze in het groen en ‘buiten’ wonen. Natuurlijk ben ik ook verwend doordat ik in het echte ‘buiten’ opgegroeid ben. Dat kunnen jullie hier in het volgebouwde Westen ook niet bieden. Ik geniet van de ruim opgezette wijk, en zeker ook van de ruime zichtlijnen die mij vanuit de woonkamer de mogelijkheid geven om wat grasveld, wat water en wat boompjes te kunnen zien. Natuur, zoals u het noemt, durf ik het nog niet te noemen. Daar is het nog veel te jong, kwetsbaar en te versteend voor.
Waarschijnlijk dachten jullie dat de burgers nog niet voldoende overtuigd waren. Wat zag ik dus vanochtend toen ik de gordijnen opendeed?

Gemeente, hoe kun je dit soort grote uitzichtbedervende borden toestaan. Projectontwikkelaar, wat wil je nu. Dit slaat toch helemaal nergens op?

met vriendelijke groet,
Amarins

Advertentie

6 gedachtes over “groen?

  1. als je niet overtuigt wordt door het glossy magazine dan moet zo’n groot bord je toch zeker overtuigen.

    Straks als het bord weer weggehaald wordt, besef je pas wat een mooie groenstrook er achter staat!

    omgekeerde psychologie………. 😉

  2. Blijkt achteraf dat er niets geen grasveld of boompjes staan, nee hebben ze gewoon de huizen en de straat groen geverfd.

    En ach, misschien is het met “buiten” wonen wat rustiger maar alles is ook een pokke end ver weg. Alles heeft zijn voor- en nadelen.

  3. Je hebt gelijk ,dit slaat nergens op . Heb je bij de gemeente al je beklag gedaan ? Als je niets gaat ondernemen vinden zei het ook wel best . Ik liet het er geloof ik niet bij zitten .Gr.Jan

  4. hihi aan de hand van de foto zie ik waar je woont, ik herkende het, wat grappig! Wat een belachelijk natuuroterend bord, slaat dat nou op……….pfffff ze snappen er soms echt niets van he! Fijne Zaterdag!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s