foetsjebal

Laatst moest ik een bijeenkomst plannen voor een grote werkgroep waarin mensen uit het hele land zitten. Om te zorgen dat iedereen kan, maar goed vooruit gepland. Ergens in mei. Rekening houdend met vakanties en recessen en dat in juni ook al wel een aantal mensen met vakantie zullen zijn kwamen we uit op 17 mei.

Krijg ik een mailtje van een werkgroeplid: ‘dan is de finale van de Champions League. Ik denk niet dat veel mensen zullen komen die avond’.

Is Champions League zo belangrijk? Kijk, ik heb het niet in juni geprikt want dan is het WK. Dat is niet handig. En ik ben ook niet zo’n vrouw die niet van voetbal houdt. Het is hier in huis bijvoorbeeld juist andersom. Ik kijk graag naar het voetbal in Studio Sport (Talpa is nog steeds irritant) maar mijn echtgenoot vindt het vreselijk, dus volg ik eigenlijk alleen nog maar Feyenoord en Heerenveen.

Maar misschien mis ik wel een gebeurtenis die heel veel mensen heel belangrijk vinden. Wat vind jij, is de Champions League zo belangrijk dat een werkgroepavond niet door kan gaan?

Oh, en de bijeenkomst is in Utrecht of Amersfoort. Ik heb zowel uit Groningen, Friesland als uit Limburg en Zeeland al te horen gekregen dat dat ‘wel erg ver weg is’. Dat kan ik tegen elkaar wegstrepen denk ik…

Advertentie

4 gedachtes over “foetsjebal

 1. wat zijn dat voor mensen, zitten ze nu al opgehokt? Voor je werk moet je toch ook wel eens reizen om een vergadering bij te wonen.
  Als de vergadering ’s avonds is heb je ook geen last van files en kunnen de meesten ruim binnen twee uur ter plekke zijn.

 2. de leden hebben zich te snel opgegeven voor een landelijke werkgroep, nu het menens wordt komen ze met smoesje voor de dag die niet relevant zijn. dit komt vaker voor.
  zaak is daarom na te gaan of de werkgroep belangrijk is voor de organisatie. en zoja, misschien moeten meningen dan maar schriftelijk gepeild worden. Is het democratish behang deze werkgroep?

 3. ach…wat is belangrijk?
  als PSV of Ajax per ongeluk in die finale zitten zou ik het persoonlijk wel jammer vinden, maar de wereld vergaat niet als ik het eventueel zou moeten missen 8)

 4. Van plannen word je beroerd soms! Zelfs een gewone Open Dag van de school is al lastig, zeker als blijkt dat Heerenveen ineens Europees loot en je met parkeerproblemen komt omdat de NOS de aanvangstijd verschuift…
  Amersfoort is niet ver vanuit hier, ideaal zelfs. Beter nog dan Utrecht! En overal rekening mee houden is onwerkbaar hoor…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s