Morpheus en de zon

Het hele weekend is Morpheus al aan het miauwen bij de deur van het balkon als hij ook maar een streepje zon ziet. Gaat er een wolk voor de zon, dan laat ie, door zijn nagels over het glas te laten gaan, weten dat het tijd is om hem binnen te laten. Is de zon weer terug, dan is het weer tijd om klagelijk te miauwen tegen de deur. Herhaal dit keer 100…. tenminste, wat betreft Morph dan. Want zo vaak krijgt hij zijn zin natuurlijk niet.
Als we hem dus ook naar zijn idee veel te lang op het balkon hebben laten zitten kan hij ook uiterst beledigd weer de huiskamer instappen. Vervolgens komt hij op schoot (bijzonder, want Morpheus is geen schootkat), maar je voelt al snel waarom: meneer heeft koude pootjes en die moeten warm. Zodra de potentemperatuur weer op acceptabel niveau is gaat hij naar zijn etensbakje om te kijken of er toevallig al nat voer uit een zakje in gedaan is. Tja, jammer Morph, dat krijg je maar 1 keer per week en dat was gisteren.
Zwaar leventje he, voor zo’n kattenbeest.

Advertentie

2 gedachtes over “Morpheus en de zon

  1. dan denk ik dat Morph het vandaag heel zwaar heeft….zon en wolken wisselen zich in erg snel tempo af! 😕

  2. Ik ben mijn katten metnaal aan het voorbereiden op het ophokken. Elke keer als ik een deur of raam open zet, zeg ik dat ze er nu nog maar even van moeten genieten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s