draadloos

Zijn er nog andere zaken dan vuurtorens waar je over kunt schrijven Rins? Ja, vast wel. We hebben sinds een paar weken draadloos internet. Ging super, totdat Hedzer iets aan de instellingen wijzigde. Nu wordt ik elk kwartier van het netwerk afgeknikkerd en moet ik weer contact zoeken. Draadloos is leuk, maar nog niet probleemloos.
Zonder draadjes is natuurlijk ook in voorbereiding op de verhuizing. Daar willen we geen kabels meer onder het laminaat door voor het internet, dus draadloos. Om alles een beetje uit te testen zijn we nu alvast maar zonder draadje aan het proberen.
Verder… ben ik tijdelijk (tot eind augustus) vijf dagen per week aan het werk in plaats van vier en halve dag. Dit om een collega te vervangen die weer iemand anders aan het vervangen is die met zwangerschapsverlof is. Nu mag ik tijdelijk nog meer inhoudelijke dingen doen, dus dat is best leuk!
Het is sowieso aardig druk op het werk: de griepgolf golft nog in volle heftigheid dus aardig wat collega’s liggen ziek op bed en dus moet er ook hier en daar bijgesprongen en vervangen worden.
Bovendien zijn het natuurlijk spannende en interessante tijden zo vlak na de verkiezingen.
Ik zag vandaag trouwens dat Hedzer volgend jaar alweer verkiezingen heeft op zijn verjaardag, net als dit jaar zijn ze dan op 7 maart (voor de Provinciale Staten).

Advertentie

2 gedachtes over “draadloos

  1. maar dan is het woensdag en hebben dan geen nationale biddag. Het heeft dit jaar de kerkelijken geen bliksem geholpen. De rooien aan de macht en het gewas loopt zes weken achter door de kou.

  2. ’t Is vast wel leuk, meer / andere uitdagingen. Zelf moet ik écht niet meer denken aan 5 dagen werken maar goed 🙂
    Wij struikelen nog graag over alle kabels hier door de kamer, prima. Zodra ik alleen maar positieve geluiden hoor, dan willen wij misschien ook wel 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s