De Brief

Zojuist hebben onze aanstaande buren laten weten dat zij De Brief hebben ontvangen. Zij liggen in de planning 1 week op ons voor. Grote kans dus dat wij volgende week “De Brief Van De Aannemer” krijgen waarin het weeknummer van oplevering vermeld wordt. Deze brief wordt circa zes weken voor oplevering verstuurd. Spannend dus!
Vandaag zijn we weer even wezen kijken op de bouwplaats omdat in het kader van de Ypenburgdag de modelwoning open was voor bezichtiging. Altijd leuk om even te kijken hoe ze dan zo’n modelwoning ingericht hebben. Ze hadden er wat meerwerk dingetjes ingestopt (vooral die wij niet genomen hadden) en we zagen de makelaar weer eens. Ook kwamen we weer buurtjes tegen (dezelfden waar we de vorige week mee geborreld hadden).
De heipalen voor onze schuur zijn deze week geslagen en de ‘kist’ voor de schuur stond ook al. Ook ligt onze ‘tuin’ in een grote hoge bult achter huis. De ‘modder’ oftewel tuinaarde ligt er al, moet alleen nog even verspreid over de tuin worden.
We hebben ons huis weer even bekeken en ook bij de andere huizen die de keuken van de standaardleverancier genomen hebben de indeling even bekeken. Altijd leuk om te zien hoe anderen het doen. Wel opvallend dat veel er voor kiezen om de keuken casco op te leveren.
Na het bekijken van de modelwoning nog even koffie gedronken met Erik en Sabina (nieuwe buren)in de Parade, was erg gezellig.
Nu ga ik weer even bij Hedzer kijken die met Excel aan het puzzelen en plannen is hoeveel tijd en geld onze plannen voor de verhuizing gaan kosten!

Advertentie

5 gedachtes over “De Brief

  1. Jaja, goed dwaande jim, mar wy sille ynkoarten ek sjen dat wy in hûs krije. It hûs stiet al hast in ieu mar it moat noch in bytsje oanpast wurde oan de hjoeddeiske easken en oan ús winsken fansels.Ik moat net allinnich yn Grins flink wat ynpakke, mar Sint Nyk sil der dan ek oan leaue moatte bin ik bang… 😛

  2. Best spannend nu het per dag dichterbij lijkt te komen…
    En leuk ook nog, om wat te sneupen bij anderen, te rekenen enzo. Komt het met jullie werk straks wel goed uit in de periode dat je ‘los kunt’??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s