should I stay or should I go?

web-log gaat dingen veranderen, maar ik heb het een beetje te druk gehad om me er echt in te verdiepen.
Ik ben er inmiddels wel achter dat ik zal moeten gaan betalen om het een beetje leuk te houden hier.
Daar heb ik denk ik geen zin in. We hebben geloof ik web-ruimte bij onze provider, ik betaal al voor mijn foto-site op Flickr (daar krijg je dan wel weer goede dingen voor terug en ook de gratis versie is goed) en mijn engelstalige blog kost 20 dollar per jaar (dus peanuts in vergelijking met wat web-log er voor wil gaan vragen als ik het zo heb bekeken).

Nu de eerste 120 over zijn kan ik niet zeggen dat ik het allemaal al heel erg mooi vind.
Tijd voor een herorientatie op het loggen…

Ooit zat ik bij punt.nl (als amarins.punt.nl) maar die is inmiddels door een andere Amarins gekaapt (niet erg hoor, punt.nl was niet prettig loggen dus daar hoef ik niet naar terug).

Eerst maar eens van huis verhuizen en dan maar eens goed nadenken over een nieuwe plek om te loggen of dat ik toch hier blijf.

Advertentie

13 gedachtes over “should I stay or should I go?

 1. ik ga. er zijn nog een paar probleempjes met het forwarden naar de .nl, maar ik ga in ieder geval weg bij web-log.nl. succes met beslissen 😉

 2. Ik ben de andere amarins, die nu de amarins.punt.nl heeft, alleen je hebt helemaal gelijk, het is niet echt handig, begrijpelijk en dus niet echt leuk zoals je al zei. Ook ik ben nog steeds op zoek naar een alternatief, kan hem alleen nog niet vinden.

  Alvast heel veel succes met het verhuizen, wat ik gezien heb op de foto’s gaat het helemaal top worden.

 3. Heudy, wurdt it miskien dochs noch ris tiid foar in eigen stikje webromte en in eigen domeinnamme Amarinzen…

 4. Yep, het is één grote leegloop bij web-log merk ik wel…
  Geen idee wat ik ga doen, waarschijnlijk maar gewoon even afwachten en geen overhaaste besluiten nemen. Een punt-ennel heb ik al een dik jaar maar doe er niks mee, vond web-log veel fijner in de editor… Maar als er allemaal banners verschijnen? geen idee…

 5. Ik heb al een eigen domeinnaam maar nog geen progje gevonden om een weblog mee op te zetten wat ik snap…..grrr

  In de zomervakantie zal ik me er eens in verdiepen.

  Oja: zou je alsjeblieft de LOCO willen maken? Als ze zien dat toch iemand het kan, proberen misschien meer mensen het…zo is het niet echt leuk meer….al die foute antwoorden.

 6. Ik zit met hetzelfde gevoel. Maar om nu helemaal uit te pluizen hoe ik zelf een log moet opzetten?? Ik vond het juist zo gemakkelijk zo, maar ook ik ben niet van plan om er voor te gaan betalen. Ik log nu bijna 3 jaar bij web-log.nl en krijg echt de kriebels als ik denk aan verhuizen..

 7. De enige vip behandeling die wij met zijn 120-en krijgen is tot nu toe alleen een jaar lang gratis loggen. Dus de beslissing voor mij om mijn domeinnaam eindelijk eens te gaan gebruiken kan ik vooralsnog uitstellen. Maar logs die ouder dan 2 jaar zijn hebben bij de verhuizing zowiezo al een capaciteits probleem. Ik wacht het nog even af… misschien genereerd de grote leegloop wel weer meer ruimte voor de trouwe klantjes.

 8. op blogspot.com zie ik ook positievelingen trouwens, Amarins!
  Momenteel log ik dubbel, toch mijn puntje eens aangepast en waarachtig, het loopt… redelijk 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s