jaja, nu weten we het dan toch

Maandag had ik natuurlijk gelijk gebeld met de aannemer. Er was inderdaad iets misgegaan met het samenvoegen van bestanden. Nu hebben we dan eindelijk een datum: op 23 mei krijgen we de sleutels van het nieuwe huis . Nog minder als twee weken dus… spannend! Morgen hebben we de voorschouw van het huis, dan gaan we alvast kijken of er zaken niet kloppen en dan kan de aannemer die eventueel nog herstellen voordat het huis echt opgeleverd wordt. De aannemer wil een bepaald keurmerk van Vereniging Eigen Huis krijgen, en daarvoor moet je een laag gemiddeld aantal opleveringsfouten hebben, dus er is ook de aannemer veel aangelegen om het heel netjes op te leveren.
Op de opleveringsdag zelf komen er zelfs twee bouwkundigen mee (eentje van ons, via vereniging eigen huis en eentje van de projectontwikkelaar die een goed product af wil leveren).
Nu moeten we dus veel gaan regelen.
Maar eerst ga ik, voor het eerst sinds eind november, weer eens een stukje joggen. Het was een hele lange tijd veel te koud, en sinds vorige week is het ’s avonds nog veel te warm. Dus nu (negen uur ’s ochtends) moet het maar zijn.

Advertentie

4 gedachtes over “jaja, nu weten we het dan toch

  1. wat lekker dat je nu eindelijk een datum weet!
    klinkt allemaal erg goed, al die dingen die ze goed willen doen
    maar zou t niet standaard altijd gewoon goed moeten zijn?

  2. tuurlijk zou het standaard goed moeten zijn, maar waar gewerkt wordt vallen spaanders. In een nieuwbouw huis kunnen die spaanders grote houtblokken worden wanneer je daar niet meteen achterkomt,dus een extra goede controle kan geen kwaad! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s