nog 46 uur

Nog 46 uur totdat we de sleutel krijgen.
We zijn hier dus inmiddels al aardig druk met het voorbereiden van allerhande klussen. Afgelopen week was een drukke, chaotische week op het werk. Het debat over Ayaan schopte natuurlijk alle schema’s in de war (en kostte een aardig deel van mijn nachtrust want ik was een van de 140.000 Nederlanders die het tot het eind op tv bekeken hebben). Ik ben om half acht bij de Tweede Kamer vertrokken (nou ja, eigenlijk uit Dudok waar we een afscheidsreceptie hadden, maar via de Kamer) en toen ik thuis kwam had Hedzer natuurlijk de tv aan met de Kamer ervoor. En dan zeggen ze dat je je werk niet mee naar huis mag nemen…
Het was dus al druk, maar omdat ik aankomende week vrij ben, was ik ook druk met vooruit werken.
Op woensdag kregen we nog een fijn –NOT!– telefoontje van de Gamma. De plavuizen die we hadden besteld en die binnen 10 werkdagen geleverd zouden worden (oftewel, nu zo ongeveer), nou, die levering was een beetje vertraagd doordat de fabriek ze niet had. Een week of drie, vier vertraging. Tja, drie, vier weken, die hebben we simpelweg niet. Dan willen we er wonen, en zonder plavuizen op de vloer kunnen we er geen keuken op zetten en zonder keuken kun je er niet wonen. Gelukkig waren ze zo coulant om ons de aanbetaling terug te geven en wij moesten dus als de wiedeweerga ergens plavuizen weg zien te toveren.
Het plan was dat Hedzer naar een cash and carry + showroom in Bleiswijk zou gaan en daar even wat uitzoeken dat leek op wat we bij de Gamma gekocht hadden, maar uiteindelijk durfde hij dat niet aan (er was nogal veel keus en het mooie spul was van heel goede kwaliteit maar wel een beetje duurder als eerst begroot…) dus toen moest ik ook die kant op komen. Dus donderdagmiddag om halfdrie al uit het werk weg (terwijl het zo druk was, terwijl er een collega ziek was… maar ja, nood breekt wet) om snel tegels uit te kunnen zoeken. Gelukkig wel geslaagd, het zijn heel erg mooie tegels en ze hadden ze gelukkig nog op voorraad. Eind goed al goed.
Vrijdagavond zijn we nog even naar de Gamma geweest om behang te kopen en kabels, plugjes en ander klein grut.
Op de terugweg naar huis nog even langs de Grote Hof gereden, de eerste huizen waren namelijk al opgeleverd, dus de bouwplaats was toegankelijk en we waren wel benieuwd naar hoe het er nu bij lag.
Erg leuk om te zien hoe ver de eersten al zijn met klussen. Ook waren een aantal nog bezig en hebben we gezellig gekletst en koffie gedronken. Erg grappig, eerste bakje koffie echt in een huis op de Grote Hof.
Straks gaan we weer even naar de Gamma (zal wel een dagelijks verhaal worden, we zijn er de afgelopen tijd ook al heel vaak geweest). We hebben een Gamma XL vlakbij, erg fijn, lekker groot. Zometeen gaan we de kokosmat halen en verf.
Ondertussen ben ik ook druk met het verhuizen van dit log. Ik ben me momenteel een klein beetje aan het verdiepen in CSS want daarmee kan ik mijn andere log alleen maar wijzigen, ze werken niet zo mooi met kopfoto’s enzo als hier. Maar het wordt daar ook mooi. Ik weet niet wanneer ik van hier naar daar ga verhuizen, waarschijnlijk houd ik beide logs even een tijdje naast elkaar. Zolang ik nog aan het klooien ben met ‘daar’ laat ik het adres nog even geheim, maar zodra het ergens op lijkt laat ik het weten.
De verhuizing in het echte leven duurt ook nog heel eventjes, over een week of drie, vier hopen we over te gaan. Mocht je mijn ‘echte’ nieuwe adres willen hebben, laat het even weten via de mailform en je krijgt het nieuwe adres. Mensen die in ons adressenbestand zitten krijgen sowieso nog een adreswijziging over de post.
Nog 46 uur en dan krijgen we de sleutel .

Advertentie

3 gedachtes over “nog 46 uur

  1. wat een drukte zeg!

    wat vind je van het gedoe rond Ayaan? Of mag je daar je mening niet over geven?

    veel plezier met je nieuwe sleutel over ruim 43 uur! 😉

  2. Allereerst van harte met de sleutel overdracht!! en ik… 😛 … ik kom de laate weken ongeveer om de dag bij de Gamma 8) Heb je al zo’n Gamma Kaart? 😉 Ik vind het heerlijk voor jullie dat jullie vanaf vandaag helemaal aan de klus kunnen. Het i shectisch maar het ios het ook zoooo waard. Lars en ik hebben afgelopen zaterdag voor het eerst in ons huisje geslapen. Heel onwerkelijk, fijn en luxe!! Succes verder en houd ons op de j hoogte … (?)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s