It’s a beautiful day

Op het moment zit ik ziek thuis met de griep. Ik was al een dikke week behoorlijk verkouden maar daar is helaas koorts en buikgriep bovenop gekomen. Een dagje uitzieken werden er al gauw meer en zo heb ik deze week alleen de afgelopen maandag gewerkt. Soms moet je gewoon even gas terug nemen (maar het is wel lastig). Voordeel is dat ik wel deze mooie dag meepak en zo nu en dan even mijn neus naar buiten steek om te genieten van het zonnetje.

De foto hiernaast is vanochtend genomen vlak voordat Berber en ik even naar de groentenboer gingen om fruit in te slaan. Zowel Berber als ik kunnen op het moment de extra vitamines goed gebruiken dus we hebben lekker ingeslagen.

De vlag hangt uit want het is feest vandaag, onze buurtjes Eric en Brenda trouwen vandaag.

Erg fijn voor mij was dat Berber vanmiddag lekker lang geslapen heeft. Ik wilde haar om een uur of twee wakker maken zodat ze de buurvrouw nog even in trouwjurk kon zien, maar mevrouw had helemaal niet in de gaten dat ik de slaapkamer binnenkwam, zo ver weg was ze. Ze sliep diep en in een karakteristieke Berber houding: Berber slaapt met de kont omhoog.

Daarna was het zover, het bruidspaar kwam naar buiten!

Toen Berber weer wakker was konden we de post bekijken. Er zat vandaag al weer een geboortekaartje bij de post, dit keer van Berber haar achternichtjes Mara en Sabine die afgelopen zaterdag zijn geboren. Berber vindt baby’s heel erg mooi, dus het kaartje vond ze helemaal geweldig en ze was de foto van de baby’s ook enthousiast aan het aaien.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s